MALO SE PONOVILA

Kate Middleton osvježila izgled novom frizurom i bojom kose, zbog čega je i stajling pao u drugi plan

14.07.2020 u 14:35

Bionic
Reading

Povratak Kate Middleton u javnost dugo se očekivao. Jedna od vodećih modnih ikona je u jednom od svojih prvih službenih pojavljivanja nakon izolacije ponovno sve očarala izborom elegantne haljine na točkice uz koju je nosial omiljene espadrile, no pokazala je i novu, osvježenu frizuru zbog čega je stajling pao u drugi plan

Vojvotkinja od Cambridge polako se vraća službenim dužnostima. Nakon mjeseci boravka u izolaciji u Norfolku, Kate Middleton je svojim dolaskom podržala BBC-ijevu obrazovnu inicijativu 'Tiny Happy People' koja će roditeljima pružati niz besplatnih digitalnih izvora koji djeci u razvoju pomažu u razvijanju komunikacijskih vještina, od trudnoće do njihove četvrte godine života.

Kate Middleton i sama je priznala kako joj je katkad bilo teško razumijeti što njezina djeca žele, posebno kada su bila manja te je dodala kako će ova inicijativa zasigurno biti od koristi mnogim roditeljima i djeci.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Oduševljena sam što sam bila dio ovog putovanja i nadam se da će obitelji diljem Velike Britanije uživati u istraživanju resursa koje inicijativa nudi', rekla je 38-godišnja vojvotkinja.

Lijepa supruga princa Williama nije promaknula modnim kritičarima koji su Kate jedva čekali vidjeti u javnosti. Za jedno od svojih prvih pojavljivanja u javnosti nakon izolacije Kate je odabrala prekranu maksi haljinu na točkice s potpisom omiljene dizajnerice Emilije Wickstead.

Elegantna košulja-haljina naziva 'Anatola' originalno se prodaje po cijeni od 13.000 kuna, no trenutno je snižena i može biti vaša za nešto manje od 4.000 kuna.

Cjelokupan stajling majka prinčeva Georgea i Louisa i princeze Charlotte upotpunila je omiljenom ljetnom obućom, nude espadrilama na punu petu s potpisom brenda Castaner. Dotične špagerice Kate obožava nositi u ležernim prilikama, nedavno je nosila sličan model uz lila midi haljinu cvjetnog printa.

Svu pozornost lijepa je vojvotkinja ovog puta privukla frizurom, koju je malo osvježila i skratila, ali i poigrala se s nešto svjetlijom nijansom koja joj odlično stoji. Nježni pramenovi u boji meda odlično pristaju uz njezin blago preplanuli ten, a ova bronde nijansa, savršen je izbor za ljetne mjesece. Uostalom, riječ je o najpoželjnijoj nijansiu ove sezone: kombinaciji smeđe i plave, tzv. 'bronde' nijansi kakvu godinama nose Olivia Palermo, Jessica Alba ili Gisele Bündchen. Ključna je stvar u nijansiranju strateški postavljenim pramenovima kako bi kosa izgledala bogatija i s više volumena.