SVE JE IZNENADILA

Kate Middleton osvanula na techno festivalu, a stajlingom su dominirale tenisice

23.08.2023 u 09:14

Bionic
Reading

Za neobičan izlazak princeza od Walesa ostala je vjerna svom ležernom, ali elegantnom stilu

Ako postoji neki događaj na kojem niste očekivali vidjeti Kate Middleton, onda je to techno festival. No upravo nju je 12. kolovoza jedan obožavatelj fotografirao na Houghton festivalu u Norfolku. Riječ je o jednodnevnom glazbenom festivalu u istočnoj Engleskoj, a koji uključuje više techno i house setova.

Prema britanskom Daily Mailu, princeza od Walesa otišla je na večeru kod markiza i markize od Cholmondeleyja, Davida i Rose Hanbury, koji su ju pozvali da im se nakon večere pridruži na spomenutoj manifestaciji. Nakon nekoliko trenutaka oklijevanja i neviđene organizacije koju je uspostavila njezina zaštitarska služba, poziv je u konačnici prihvatila.

Kako bi u potpunosti iskoristila večer, Kate Middleton ostala je vjerna svom svakodnevnom stilu uz ležeran, ali chic outfit. Na repertoaru je bio crni stajling stvoren od uskih traperica i topa dugih rukava s bardot ovratnikom, a on joj je suptilno otkrivao ramena. Kao dodatak svemu odlučila se za već nekoliko puta nošene bijele tenisice sa zlatnim detaljima brenda Veja.

U duhu održive mode, tenisice ovog brenda iz Francuske osvojile su naklonost modnih ovisnica, baš kao i dama s kraljevskog dvora. Osim Kate Middleton, čarima tenisica Veja nije odoljela ni vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle.

  • +10
Tenisice Veja Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Njih je premijerno nosila na australskoj turneji s princem Harryjem, a od tada ove tenisice ne prestaju intrigirati modne ovisnice.

Za mnogobrojne dužnosti britanska miljenica najčešće odabire haljine i kapute univerzalnog kroja, no ponekad iznenadi vrlo osvježavajućim i ležernim stajlingom vrijednim kopiranja, kao što je i ovoga puta bio slučaj.