ČISTA PETICA!

Kate Middleton nadmašila samu sebe u ženstvenom stajlingu koji obara s nogu

30.08.2017 u 18:29

Bionic
Reading

Kate Middleton pridružila se prinčevima Williamu i Harryju u posjetu memorijalnom spomeniku princeze Diane u čast 20. godišnjice stradanja britanske princeze. Vojvotkinja od Cambridgea plijenila je pažnju u romantičnoj haljini retro kroja koja je lijepoj Kate pristajala kao salivena

Princ William i Harry uputili su se u srijedu u vrt Kensington Palace kako bi posjetili memorijalni spmenik princeze Diane, a prerano preminuloj princezi odala je počast i vojvotkinja Kate Middleton kojoj dobro raspoloženje nije pokvarila ni kiša koja je padala u Londonu.

35-godišnja Kate plijenila je pažnju u romantičnoj zelenoj haljini retro kroja s motivom poljskog cvijeća koja je elegantnoj Kate pristajala kao da je šivana za nju. Prekrasna haljina dugih rukava s mašnom koja se veže na vratu odličan je odabir za lijepu vojvotkinju koju najčešće viđamo u bezličnim haljinama neutralnih boja.

#katemiddleton #kate #duchessofcambridge #duchess #prince #dukeofcambridge #royal #british #princewilliam #william

A post shared by @royally_catherinemiddleton on

Haljinu potpisuje modna kuća Prada, a elastičan detalj na struku posebno laska lijepoj Kate koja je ovim modnim potezom dodatno naglasila svoj uzak struk. Cjelokupan stajling vojvotkinja od Cambridgea je upotpunila nude štiklama londonskog brenda L.K. Bennett i nakitom dizajnerice Monice Vinader.

  • +14
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako Kate Middleton nije imala prilike upoznati princezu Dianu, vojvotkinja je princezu opisala kao 'inspirativnu ženu', a Kateinu eleganciju mnogi uspoređuju sa stilom pokojne princeze koja će zauvijek ostati upamćena kao ikona stila i princeza dobrog srca. Pročitajte beauty trikove princeze Diane koje je otkrila princezina dugogodišnja vizažistica.

  • +8
Princeza Diana obožavala je točkasti uzorak Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia