đak prvak

Uzbuđeni William i Kate: Preslatki princ George kreće u školu

25.08.2017 u 12:05

Bionic
Reading

Za samo dva tjedna princ George, sin princa Williama i Kate Middleton, krenut će u privatnu školu Thomas u jugozapadnom Londonu. Škola košta 45 tisuća kuna po polugodištu, a pravila institucije u kojoj će se maleni princ školovati vrlo su jasna - jedno od glavnih to je da djeca budu vrlo ljubazna prema drugima

'Princ George vrlo je uzbuđen i sretan zbog novog životnog razdoblja i kretanja u školu', izvijestila je Kensingtonska palača.

Program škole koju će pohađati princ George osigurava najbolji obrazovni sustav. Osobito je fokusiran na umjetnost, sport i važnost vanjskih aktivnosti, a ljubaznost i poštovanje toliko im je važno da je učenicima zabranjeno da imaju najbolje prijatelje jer tako vrijeđaju osjećaje ostale djece. Škola ima svoje autobuse za odlaske na sportska natjecanja, znanstvene laboratorije, računalne odjele i glazbeni centar.

A week late 😔 birthday portrait of George

A post shared by Prince George of Cambridge 💜 (@princegeorgepictures) on

William i Kate prekidaju s dosadašnjom tradicijom po kojoj su muški članovi kraljevske obitelji dosad pohađali isključivo škole za dječake. William i njegov brat princ Harry išli su tako u školu Wetherby u Notting Hillu

Princ George ići će pak u privatnu školu Thomas, koju pohađaju djevojčice i dječaci u dobi između četiri i 13 godina, a njena uprava objavila je da je počašćena time što je kraljevska obitelj odabrala upravo njih. 

The Cambridge's at Sandringham today for church.

A post shared by Prince George of Cambridge 💜 (@princegeorgepictures) on

  • +4
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia