I OPET RECIKLAŽA

Kate Middleton još jednom pokazala kako se to radi: Svojom omiljenom bojom odala je počast domaćinima

01.03.2022 u 17:10

Bionic
Reading

Dobro raspoložena Kate Middleton bila je danas i više nego dobro društvo britanskom princu Williamu, koji su proslavili Dan sv. Davida, zaštitnika Walesa, a gdje drugdje nego u Walesu. Kao i obično, vojvotkinja je dobro pazila da svojim modnim odabirom oda počast ljudima koji žive tamo

Od tri boje, crvene, zelene i bijele koje su nacionalne boje Walesa, Kate Middleton odlučila se za onu koja joj najbolje pristaje - zelenu, a sve kako bi odala počast Velšanima povodom Dana sv. Davida, zaštitnika Walesa. 40-godišnja vojvotkinja od Cambridgea u rukama je držala i buket narcisa, kojima se na taj dan kite Velšanke, dok muški stanovnici nose poriluk.

Eleganciju je postigla dugim Sportmaxovim kaputom, tamnozelene boje (8.530 kuna), ispod koje je, u istoj boji, bila dolčevita ugurana u crne uske traperice.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Od nakita je imala zlatne okrugle naušnice Spells of Love, koje se izrađuju u jednom malom velškom studiju. Sve je zaokružila brušenim čizmama Aquatalia Rouge, koje je izvukla iz dna svog ormara. Naime, upravo u tim čizmama Kate se pojavila na svom prvom službenom događanju davne 2011. godine.

Inače, nisu čizme jedino što je modno reciklirala, već i vuneni kaput, u kojem se pojavljivala još 2019. godine, a koji je iz Sportmaxove kolekcije za jesen/zimu 2015.