POSJET DANSKOJ

Magnet za poglede: U već viđenom sakou s potpisom Zare Kate Middleton je utjelovljenje poslovne elegancije

22.02.2022 u 18:18

Bionic
Reading

Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea, dobro je poznata po svojoj ljubavi prema modnoj reciklaži pa je često možemo vidjeti i u odjeći koju je nosila u ranijim prigodama

Supruga princa Williama kad je u pitanju stil, najradije se drži provjerenih, elegantnih krojeva koji laskaju njezinoj vitkoj figuri.

Uvijek sjajno odjevena, otkad je postala članicom engleske kraljevske obitelji, na meti je modnih kritičara, a vremenom je stekla i status modne ikone i to ne samo u Velikoj Britaniji.

Tajna njezinog stila je i u savršeno odabranim kombinacijama koje uvijek uključuju i svima dostupne brendove među kojima je i mnohim Hrvaticama vrlo draga Zara iza koje stoji najbogatiji Europljanin, Španjolac Amancio Ortega.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kate (40) je velika ljubiteljica komada s potpisom Zare, a među njima je i crveni sako sa zlatnim gumbima koji je odjenula i za svoj dvodnevni posjet Danskoj u sklopu kampanje za promicanje važnosti razvoja djece u ranoj mladosti.

Nasmiješena vojvotkinja osvojila je srca Danaca jer je prigodno nosila i boje te zemlje: crvenu i bijelu.

uvijek elegantna

Skromna Kate Middleton ponovno reciklira: Ovaj kaput nosi po treći put i dokazuje da se klasika itekako isplati

Pogledaj galeriju

Ležerni sako od crvenog tvida iskombinirala je s ženstvenom košuljom s volančićem umjesto kragne s potpisom brenda ME+EM dok je ovaj look koji bi se svidio ljubiteljicama poslovne elegancije, iskombirala s crnim hlačama širokih nogavica, cipelama od brušene kože na petu i neodoljivom torbicom kroko uzorka (Aspinal of London).

Iako je Katein sako rasprodan, Zara u svojoj aktualnoj ponudi ima sličnih varijanti koje će oduševiti fashionistice.

Pomno isfenirana kosa i diskretan make up lijepo su se uklopili u ovo besprijekorno izdanje jedne od najomiljenijih članica engleske kraljevske obitelji.

Stajling bez greške začinila je i ogrlicom Monica Vinader te naušnicama danskog brenda nakita Maria Black.

Inače, kako je najavljeno, vojvotkinja od Cambridgea susret će se i s danskom kraljicom Margrethe II kao i s također princezom Mary s kojom će skupa posjetiti projekt zaklade princeze Mary, za zaštitu žena i djece od obiteljskog nasilja. Kate i Mary susrele su se u nekoliko ranijih prigoda, uključujući Royal Ascot 2016. i prilikom zajedničkog posjeta princa Williama i Kate u Copenhagenu 2011. godine.

Vojvotkinja će također saznati i o danskom načinu promicanja psihofizičkog zdravlja od najranije dobi.