OMILJENI UZORAK

Kate Middleton iz ormara izvukla hit suknju iz Zare koja je koštala jedva 20 eura, a osim nje osvojila je još neke slavne dame

28.02.2023 u 15:23

  • +9

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: : TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nije tajna da britanska princeza voli zaviriti u high street dućane i pronjuškati ponudu trendi komada... Ovom crno-bijelom kombinacijom još jednom je pokazala da je doktorirala modnu klasiku, a Zarina suknja trendi uzorka prava je zvijezda današnjeg outfita

Kate Middleton, koja je poznata po svojoj ljubavi prema high street brendovima, redovito nosi komade iz Zare i Manga, a ova suknja sigurno će postati jedan od najtraženijih Zarinih komada ove sezone. Danas se princeza pridružila suprugu u kraljevskom posjetu Walesu, a sve ljubiteljice mode uočile su suknju popularnog uzorka koju je Kate 'upakirala' u još jedan u nizu stajlinga za pamćenje.

Britanska princeza još jedanput je pokazala da vješto kombinira Zarine komade sa skupljim dizajnerskim odjevnim predmetima, a današnji outfit prototip je dobrog baratanja modom.

Za posjet Walesu iz ormara je izvadila Zarinu hit suknju iz sezone 2020. koju je već tada nosila modna superjunakinja koja rijetko kad griješi - Olivia Palermo.

Suknju od tvida u trenutno vrlo popularnom pepita uzorku Middleton je kombinirala uz jednostavnu bijelu dolčevitu, a eleganciju princeze postigla je bijelim kaputom Alexandera McQueena, Mulberry torbom i Gianvito Rossi čizmama do koljena od brušene kože.

Zarina suknja 2020. godine privukla je veliku pozornost, a cijena od svega jedva 20 eura odigrala je svoje pa je upečatljiva, a klasična suknja odmah bila rasprodana. Prije tri godine nosila ju je i Amanda Holden, u kombinaciji s crnim čizmama i bijelom košuljom.

Kate Middleton omiljeni uzorak nosila je i prije nekoliko dana, na rugby utakmici u Cardiffu gdje su snage odmjerili Wales i Engleska. Princeza od Walesa tad je posegnula za toplim kaputom krupnog tzv. houndstooth uzorka u 'navijačkim bojama' čiji dizajn potpisuje Catherine Walker, a riječ je o komadu kojeg u ormaru također ima već godinama.

  • +12
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: MATTHEW HORWOOD / PA IMAGES / PROFIMEDIA