ležerna elegancija

Kate Middleton ima još jedan odličan sako, a ovaj je pronašla u Zari

12.10.2023 u 14:07

  • +7

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: DAVID HARTLEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Princeza od Walesa nastavlja sa svojim modnim zaokretom te je prilikom dolaska u Marlow s princem Williamom pokazala odličan stajling koji je predstavljao savršen spoj ležernosti i chica. Osim sjajne modne kombinacije, mnogima je za oko zapeo još jedan detalj s kojim se princeza muči već dulje vrijeme

Za posjet Nacionalnom sportskom centar Bisham Abbey u Marlowu u pratnji svog supruga, princa Williama, Kate Middleton odjenula je odličan Zara sako u kraljevsko plavoj nijansi.

Vrlo chic komad s potpisom popularnog high street brenda uparila je s čistom klasikom – tamnim skinny trapericama, od kojih se ne rastaje usprkos rastućem trendu traperica širokih nogavica, bijelom majicom te Veja bijelim tenisicama, popularnim modelom koji se već dulje vrijeme nalazi u njezinoj garderobi. Inače, plavi Zarin sako dugih rukava s ovratnikom na preklop prodavao se na britanskom tržištu po cijeni od 59.99 funti, no trenutno je rasprodan. Osim upečatljive boje krase ga i detalji poput naglašenih ramena, prednjeg džepa s preklopom i dvorednim metalnog kopčanja.

No, mnogima su pažnju privukli Kateini prsti omotani zavojima. Naime, 41-godišnja princeza od Walesa prošlog mjeseca ozlijedila se na trampolinu za vrijeme igre sa svojim mališanima, Georgeom, Charlotte i Louisom. A čini se kako ozljeda Kate zadaje poprilične probleme jer nakon što je na prstima nosila flastere, sada ih je omotala zavojima.

Inače, Kate u posljednje vrijeme sve češće poseže za odijelima, ustupajući moćnoj poslovnoj eleganciji mjesto ispred do sada obožavanih midi haljina ukrašenih faldama i cvjetnim uzorcima. Smatra se kako taj modni zaokret dolazi zajedno s novom titulom i činjenicom da je ona buduća kraljica Velike Britanije, a nakon niza sjajnih stajlinga Kate je sada pokazala da poslovni look itekako dobro izgleda i u ležernoj varijanti.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Peter Nicholls / PA Images / Profimedia