MODNE BLIZANKE

Kate Middleton i Ivanka Trump vole iste haljine, a ovo je najbolji dokaz

07.07.2023 u 11:03

Bionic
Reading

Britanska miljenica i bivša prva kći Amerike imaju isti modni ukus, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govori posljednje formalno izdanje Kate Middleton kreirano za sportsku manifestaciju humanitarnog karaktera

Kate Middleton odjenula je haljinu koja je ranije viđena na Ivanki Trump, što je drugi put da nose jednake modne komade u posljednjih mjesec dana.

Ovoga četvrtka princeza od Walesa (41) prisustvovala je dobrotvornom polo kupu na kojemu se natjecao njezin suprug, princ William. Tim povodom odjenula je model haljine Sonia Blouson s potpisom londonskog brenda Belulah, poznatog po nastojanjima da pruži podršku žrtvama trgovine ljudima.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Spomenutu haljinu krasi visoki dekolte, poludugi rukavi i romantični, cvjetni uzorak, a britanska miljenica stilizirala ju je štiklama nijanse nude uz decentan par naušnica.

Ova haljina trenutno je rasprodana, kako je naznačeno u web trgovini brenda, a cijena joj iznosi nešto manje od 650 eura.

Prije nego što je britanska miljenica odjenula ovu haljinu, u rujnu 2020. godine dok je vodila kampanju za svog oca, bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, u istoj je ugledana 41- godišnja Ivanka.

Poput Kate, tada ju je stilizirala parom štikli nijanse nude i uparila s tada neizostavnim dodatkom maske za lice uslijed globalne pandemije.

Ovo, međutim, nije prvi put da se Kate Middleton i Ivanka Trump modno poklapaju.

Za bat mitzvu svoje kćeri u lipnju, Ivanka je odjenula 5000 dolara vrijednu haljinu Jenny Packham u plavozelenoj boji. Kate, koja često nosi kreacije ove britanske dizajnerice za kraljevske angažmane, odjenula je istu zlatnu haljinu za londonsku premijeru filma ‘Za smrt nema vremena’ 2021. godine - posljednjeg filma s Danielom Craigom u ulozi Jamesa Bonda.

Tu je i proslavljena točkasta haljina Alessandre Rich kojoj obje dame 2019. godine nisu uspjele odoljeti, kao ni brojne druge uključujući poznatu hrvatsku odvjetnicu Jadranku Sloković.