HALJINA U KOJU SU SVI GLEDALI

Kate Middleton doslovno je zablistala u glamuroznom izdanju, a ovim je detaljem odala počast domaćinima

22.03.2022 u 09:28

Bionic
Reading

Vojvode od Cambridgea svoj su treći dan turneje Karibima proveli u intenzivnijem tempu. Nakon što su obišli prašumu i s tamošnjim stanovništvom učili tehnike preživljavanja u divljini, princ William i njegova supruga Kate Middleton pojavili su se na večernjem primanju u vrlo glamuroznim izdanjima

Toaleta svjetlucave roza nijanse, koja je savršeno naglasila fit liniju 40-godišnje vojvotkinje Kate Middleton, bila je izbor za svečano primanje u dolini Maja. Pored divovskih piramida iz nekadašnjih vremena Maja, koje su naseljavale današnju državu Belize, održano je slavlje u čast platinastog jubileja kraljice Elizabete II.

Za ovu je posebnu prigodu vojvotkinja odabrala kreaciju dizajnerice Suzie Cave, supruge glazbenika Nicka Cavea, koja je 2014. osnovala modni brend pod nazivom The Vampire's Wife.

U ovoj glamuroznoj dugoj haljini Kate Middleton doslovno je zablistala, a uz nju je stilizirala jednostavne srebrne sandale te zanimljivu torbicu s vezom stare civilizacije Maja i time odala počast ovoj karipskoj zemlji.

  • +8
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock/i-Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Netom prije nego su stigli na ovo svečano večernje druženje vojvode od Cambridgea proveli su dan u prašumi s tamošnjim stanovništvom. Učili su tehnike preživljavanja u divljini, a za tu prigodu Kate je odabrala nešto opušteniji stajling. Pojavila se u visokim čizmama prigodnima za blatni teren i bež outfitu koji je naprosto oduševio sve trendseterice.

Za razliku od formalnog držanja u toaletama i odijelima, princ i vojvotkinja u prašumi su pokazali svoju opušteniju stranu. Nakon turneje Belizeom, William i Kate nastavljaju putovanje na Jamajci i Bahamima.