PRISTAJE JOJ

Jednostavno obožava ovu nijansu: Kate Middleton u kraljevsko plavoj od glave do pete

20.03.2022 u 08:54

Bionic
Reading

Vojvode od Cambridgea stigli su unatoč svim problemima u Belize, a na Karibima će provesti osam dana u sklopu turneje koja obilježava platinasti jubilej vladavine kraljice Elizabete II. Kao i na svim turnejama, većina pogleda usmjerena je prema zgodnoj vojvotkinji Kate Middleton koja je i ovoga puta oduševila sofisticiranim stajlingom

U sjeni prosvjeda koji su održani povodom njihova dolaska u Belize, Kate Middleton i princ William sletjeli su nakon kratkog kašnjenja na aerodrom ove karipske državice, nekoć britanske kolonije. Započela je time njihova turneja kojom obilježavaju sedamdeset godina vladavine kraljice Elizabete II Britanijom i ostalim članicama Commonwealtha.

U Belize su stigli s timom od petnaest ljudi, stilistima, frizerom, tajnicima te svojim timom za odnose s javnošću. Stilistica Kate Middleton i ovoga je puta odradila sjajan posao te u dogovoru s vojvotkinjom odabrala prikladan stajling.

Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Odluka je pala na kraljevsko plavu nijansu kompletića od čipke dizajnerice Jenny Packham, a koji je naglasio fit liniju 40-godišnjakinje.

Uz odjeću je odabrala i modne dodatke istoga tona, a sve skupa izgledalo je sofisticirano i prigodno karipskom ozračju.

Da je ovo nijansa koja joj zaista pristaje, a koju obožava nositi Kate je dokazala svega nekoliko dana ranije kada se u Westminsterskoj opatiji pojavila u kaputu i šeširu kraljevsko plave boje. No, mnogo je ostalih angažmana u povijesti kada smo je imali priliku vidjeti u ovoj upečatljivoj nijansi.

Princ i vojvotkinja susreli su se s premijerom Belizea Johnnyjem Briceñom, a tijekom osam dana turneje planiraju još posjetiti Jamajku i Bahame.