POSJET BELIZEU

Savršen ljetni look: Razigrana haljina Kate Middleton pun je pogodak

21.03.2022 u 09:36

Bionic
Reading

Princ William i Kate Middleton u sklopu obilježavanja platinastog jubileja kraljice Elizabete II posjetili su karipski raj Belize, a imaju vrlo zgusnut raspored

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea nisu skidali osmijeh s lica prilikom posjeta festivalu Garifuna u malom selu na obali rajskog Belizea.

Omiljeni članovi kraljevske obitelji drugog su se dana turneje sjajno zabavili na festivalu na kojem su zaplesali lokalne plesove i uživali u tamošnjim delicijama.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Kao i obično, Kate Middleton briljirala je svojim modnim izborom, a vjerujemo da će i ovaj stajling izazvati tzv. Kate efekt.

Predivna haljina cvjetnog uzorka s potpisom dizajnerice Tory Burch i upečatljive nude espadrile na punu petu Stuarta Weitzmana bili su savršen izbor za neformalnu prigodu, a dobro raspoložena Kate ovu je kombinaciju začinila zanimljivim plavim naušnicama i clutch torbicom u obliku lepeze britanske dizajnerice Anye Hindmarch, koju je reciklirala.

Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Naime Kate ju je nosila i tijekom svoje turneje Kanadom s Williamom još 2011. godine.

Inače, kako se pisalo, dolazak u Belize, jednu od mnogobrojnih članica Commonwealtha, nije započeo baš sjajno. Dio državljana ove male zemlje na obali Karipskog mora organizirao je prosvjede zbog kojih su vojvode od Cambridgea morali otkazati svoj prvi tamošnji angažman.

Belize, malena srednjoamerička država, bivša britanska kolonija i kolijevka civilizacije Maja, destinacija je koju još od davne 1936. posjećuju članovi britanskog dvora. Svoju prvu inozemnu turneju, nakon dvije godine stanke od dalekih putovanja, upravo su ondje započeli princ William i Kate Middleton.

Stanovništvo sela Indian Creek dan prije službenog dolaska kraljevskog izaslanstva pripremilo je prosvjed s plakatima na kojima je poručeno da princ William nije dobrodošao ondje.