VRUĆE U REGIJI

Katarina Radivojević seksipilom rasturila nove ljepotice

14.05.2012 u 14:29

Bionic
Reading

Iako smo se maksimalno potrudili kako bismo vas zaveli regionalnim ljepotama friško pristiglim u naše krajeve i na televizijske ekrane, moramo priznati da nismo uspjeli

Bez obzira na čak tri Playboyeve zečice i još brojnije ljepotice u friškoj i opako vrućoj konkurenciji, najseksi regionalna ljepotica po vašim glasovima je čisti klasik u konkurenciji – Katarina Radivojević. Upravo ona, koju ljubite i za kojom žudite još od 2009. godine, prikupila je 357 vaših klikova, odnosno više od 20 posto ukupnih glasova.

Na drugo mjesto smjestili ste vruću, vruću reality ljepoticu Staniju koja je skupila 319 klikova. Sa 221 i 213 klikova slijede je, nimalo u stopu, Jana Milić koja je u 'Larinom izboru' utjelovila lik Jemenke Leile i Anja Alač koja u 'Ruži vjetrova' snažno ljubi Marka.

Bez obzira na gotovo svakodnevne vruće fotke, Soraja je zauzela tek peto mjesto sa (po njenu reputaciju) skromna 152 klika. U 'kvartu pufastih repića' našla se s njom makedonska zečica Aleksandra Nakova sa 144 klika, a za vratove im je opako puhala, pa se uspuhala, Kristina Bekvalac sa 131 klikom.

U domu dviju znamenki našle su se još uvijek nedovoljno prepoznate Sanja Jovićević i Milena Marić iz nove serije 'Budva na pjeni od mora', a između njih smjestila se Iva Štrljić