NERAZDVOJNE PRIJATELJICE

Katarina Radivojević i Marija Borić ne vole iste frajere

06.10.2010 u 11:32

Bionic
Reading

Na mukotrpnom snimanju rodilo se veliko prijateljstvo Marije Borić i Katarine Radivojević, koje su na eventima i zabavama uvijek nerazdvojne

Na setu 'Najboljih godina' rodilo se prijateljstvo između likova Lorene i Zrinke, koje su utjelovile Katarina Radivojević i Marija Borić. Cure su si međusobno velika potpora, a Katarina je zahvalna Mariji jer joj je pomogla da se privikne na grad, ljude i sredinu. U seriji im se znalo dogoditi da im se svidi istu muškarac, kako je u stvarnosti?

'Vidim da se i vama teško ograditi od naših likova iz serije, dvije dame koje su pale na istog frajera, no stvarnost je ipak dosta drugačija', rekla je Marija.

'Da, sva sreća. Mare i ja se zaista dobro slažemo i nismo imale dosada nikakvih nesuglasica. Podrazumijeva se da u skladnom prijateljstvu do takvog sukoba ne može ni doći', dodala je Katarina.

Njih dvije upoznale su se na setu, ali izvan seta rado putuju i zabavljaju se, tako da će prijateljstvo zasigurno potrajati.

'Vječnost je težak pojam, pa čak i najvećim filozofima, no do kraja druge sezone 'Najboljih godina' vjerojatno ćemo izdržati, ha-ha', rekla je Marija Borić. Glumice su si nadjenule i posebne nadimke.

'Ona mene zove Kate, a ja nju Mare, Marica…' Katarina Radivojević uskoro će otići glumiti preko Bare.

'Na Off Broadwayu ću glumiti u predstavi 'Ožalošćena porodica' američko-srpske produkcije, čija će se premijera dogoditi početkom prosinca. Ondje ću provesti otprilike tri mjeseca, a onda se vraćam na snimanje 'Najboljih godina'', rekla je Katarina, a Mare će je posjetiti i tako nastaviti tradiciju božićnog putovanja od prošle godine kada su otišle u Egipat.