XYZ

Karl Lagerfeld Accessories u XYZ – uvod u uzbudljivu modnu jesen

16.09.2016 u 10:22

Bionic
Reading

Eklektični dodaci modnog čarobnjaka odsada su dostupni u Zagrebu i Splitu

Sportina Group s ponosom najavljuje još jedan premium brand u svojoj bogatoj ponudi. Obožavatelje visoke mode obradovat će vijest da je Karl Lagerfeld linija modnih dodataka za jesen/zimu 2016./2017. već dostupna u zagrebačkom i splitskom XYZ Premium Fashion Storeu. Jedno od najprepoznatljivijih lica modnog svijeta donosi svoju viziju suvremene elegancije ekstentričnog dizajna i nepogrešivog osjećaja za stil. Karlova modna priča odigrava se tijekom noći i dana, prepuna je glamura, sjaja i neobuzdane radosti. Capsule kolekcija torbi Karla Lagerfelda - K/Pop, igra se neobičnim kontrastom urbanog i glamuroznog. Prepoznatljiv logo dominira širokim spektrom neodoljivih komada napravljenih od eko krzna i štrasa.

Crno-bijela paleta boja i poznati dekorativni elementi u obliku privjesaka s likom dizajnera i njegove mačke Choupette, osvajaju prepoznatljivim Lagerfeld šarmom. Dizajnerov se lik, zajedno sa svjetlucavim crnim sunčanim naočalama, pojavljuje i na crno-bijeloj cross-body torbici koja će sigurno postati predmetom žudnje brojnih fashionistica. Sofisticirana koža kod klasičnih modela u kolekciji savršeno uravnotežuje nestašan i mladenački ton K/Pop linije prepune jarkih boja i „pomaknutih“ detalja. Osim torbica i privjesaka, Karl Lagerfeld kolekcije u XYZ Premium Fashion Storeu uključuju i šešire, kape te rukavice.

Prošetajte XYZ Premium Fashion Storeovima u Arena Centru Zagreb te City Centeru one Split i izaberite najbolje od luksuznih  modnih detalja Karla Lagerfelda koji će svaki outfit začiniti savršenom dozom ironičnog šika kultnog dizajnera.