TOPLO I TRENDI

Kaputi kakve ćete poželjeti imati ove zime

06.11.2014 u 09:33

  • +23

Zimski kaputi

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Iako se čini da su hladni dani još daleko, krajnje je vrijeme da razmislite o kaputu koji će vas grijati tijekom hladnih zimskih dana. Izbor kaputa je golem, a kao trendovi ove se jeseni zime nameću kaputi kroja poput kućnog ogrtača i oni asimetričnih ovratnika

Iako svaki brend u ponudi ima kapute jarkih boja poput žute, crvene ili plave koji će svakako osvježiti tmurne hladne dane, više-manje svi pribjegavamo 'sigurnim' opcijama u nijansama sive, crne ili smeđe.

S klasikom nikad nećete pogriješiti, to je sigurno. Dobro krojen kaput u crnoj boji vječni je komad koji možete nositi u gotovo svakoj prigodi. No kaputi boje konjaka također su godinama in, pa ako u ormaru već imate omiljeni crn kaput, zašto ne biste razmisli o smeđem kaputu trendi kroja poput kućnog ogrtača koji će naglasiti struk.

Ako volite asimetrične krojeve, ove ćete zime doći na svoje jer kaputa zanimljivih, asimetričnih ovratnika ima više no ikad. Krojevi su zanimljivi, moderni, pa nije teško pronaći nešto što pristaje građi i novčaniku. Boje su uglavnom predvidljive, nosi se crna i siva u svim nijansama.

One hrabrije mogle bi se odlučiti za trendi ogrtače i ponča od kojih se ove jeseni ne odvajaju brojne poznate ljepotice poput Blake Lively i Olivije Palermo. Kaputi koji izgledaju poput ponča odličan su izbor za slojevito odijevanje, ispod njih možete obući tanju jaknu; pružiti će vam potrebnu toplinu, a izgledat ćete trendi.

Kakve sve modele kaputa možete pronaći u našim trgovinama, pogledajte u fotogaleriji!