ŠIK IZDANJA

Kao sestre: Jessica Alba i njezina kći modno su se uskladile za šetnju

30.08.2018 u 13:40

Bionic
Reading

Jessica Alba, neokrunjena kraljica ulične mode, može se pohvaliti mladolikim izgledom i sjajnim osjećajem za stil koji je, sudeći po svemu, prenijela i na najstariju kćer, 10-godišnju Honor

Slavna glumica i uspješna poslovna žena ovih dana uživa u Milanu, gdje je otputovala u društvu 10-godišnje Honor koja, što je starija, sve više nalikuje na svoju poznatu mamu.

Jessica (37) se s kćerkom prošetala glavnim gradom, a majka i kći su se za ovu prigodu i modno uskladile.

  • +17
Jessica Alba s kćerkicom Honor Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Glumica koja sa suprugom Cashom Warrenom ima troje djece ponovno je plijenila poglede u jednostavnoj kombinaciji.

Kad se radi o street styleu, lijepa Jessica je nenadmašna sa svojim besprijekornim outfitima koji su uvijek u trendu, ali s jakim individualnim potpisom i zanimljivim detaljima.

Zgodna glumica kombinirala je moderne traperice širih nogavica s iskrzanim rubovima, kakvi će ove sezone biti najpopularniji, s casual sakoom od lana, a odličan je dnevni look zaokružila otkačenim bijelim natikačama, torbicom i okruglim naušnicama - velikim ringovima i sunčanim naočalama mačkastih okvira.

  • +7
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Osjećaj za modu, sudeći prema viđenom, Jessica je prenijela na svoju simpatičnu kćerkicu koja je odjenula moderni kombinezon s kraćim nogavicama i tenisice, a krajeve kose je ukrasila pramenovima upečatljive ljubičaste boje.

Mama i kći su se dobro zabavile u Milanu, a naravno, počastile su se i šopingom.

  • +13
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Alba je u sretnom braku s producentom Warrenom još od 2008. te slove kao jedan od najskladnijih parova u Hollywoodu. Osim Honor, roditelji su sinčića Hayesa rođenog početkom ove godine i kćeri Haven (7).

Lijepa je glumica u rekordnom roku nakon poroda vratila vitku liniju, uz pomoć profesionalnog trenera vježbajući čak tri puta dnevno. Kombinacija tjelovježbe i ciljane prehrane rezultirala je besprijekornom figurom koju je pokazala na setu serije 'L.A.'s Finest'.

Jessicu ćemo vidjeti i u trileru 'Killers Anonymous' u društvu Garyja Oldmana, Tommyja Flanagana, Tima McInnernyja i dr. ('Game of Thrones'), Elizabeth Morris i dr.