MODNo neusklađeni

Kao da nisu par: Ona izgleda poput pariške dame, a on kao beskućnik

14.08.2017 u 20:57

Bionic
Reading

Poznati pop pjevač Justin Timberlake i glumica Jessica Biel predah od roditeljskih i poslovnih dužnosti odlučili su iskoristiti u šetnji gradom, no unatoč tome što su se svo vrijeme držali za ruke, slavni par nije izgledao kao da se uputio na isto mjesto. Lijepa glumica izgledala je kao stvorena za pariške ulice, dok je pjevač izgledao kao da je na sebe bacio prvo što mu je palo pod ruke

Glumica Jessica Biel i pjevač Justin Timberlake viđeni su u New Yorku u zajedničkoj šetnji Manhattnom. Atraktivna 35-godišnjakinja glumica koju pamtimo po ulozi u obiteljskoj seriji 'U sedmom nebu' i popularni 36-godišnji pop pjevač u vezi su od početka 2007. godine, a svoju su dugogodišnju vezu okrunili brakom 2012. godine.

Slavni par svojeg je dvogodišnjeg sinčića Silasa Randalla Timberlakea ostavio na čuvanju, te su pjevač i glumica odlučili slobodno vrijeme provesti u mirnoj šetnji gradom, no nisu uspjeli promaknuti oštrom oku paparazza koji ih je uhvatio u romantičnoj šetnji.

#JustinTimberlake and #JessicaBiel looked more in love than ever as they headed to brunch at Bubby's in New York City on Sunday.

A post shared by HHpeople Hiphoppeople (@hiphoppeople_officiel) on

Unatoč godinama iza njih, glumica i pjevač i dalje su zaljubljeni kao i prvoga dana, barem ako je sudeći prema fotografijama koje su zabilježili paparazzi. Slavni par uživao je u zajedničkom druženju držeći se za ruke poput tinejdžera, što je u današnje vrijeme prava rijetkost kada je riječ o estradnim brakovima, no za razliku od njihova skladnog odnosa, ono što nije pohvalno je način na koji se slavni par modno uskladio.

Iako je lijepa Jessica dala sve od sebe da izgleda poput pariške dame, odjenuvši za šetnju bijele boyfriend traperice i lanenu košulju koje je uskladila s ravnim sandalama, sunčanim naočalama i trendi ruksakom, njezin životni odabranik nije uložio ni približno toliko truda.

  • +13
Justin Timberlake i Jessica Biel Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Željeći postići casual izgled, popularni pjevač je skrenuo s pravca i postigao look beskućnika. Možda ova kombinacija i ne bi djelovala toliko loše da slavni pjevač nije usred ljeta odlučio na glavu staviti zimsku kapu koja nema baš nikakvog smisla, osim ukoliko je pjevač od radoznalih pogleda želio sakriti novu frizuru ili ćelavost. U tom slučaju, sve mu je oprošteno.