NA DODJELI NAGRADA

Anne Hathaway plijenila elegancijom: Haljina efektnog dekoltea za stajling bez greške

12.01.2024 u 10:54

Bionic
Reading

Na tradicionalnoj gala večeri koja slavi kinematografsku izvrsnost, svečanosti National Board of Review u New Yorku, veliku pozornost osigurala je 41-godišnja oskarovka u pratnji supruga Adama Shulmana

U Velikoj jabuci, zvijezda filma 'Vrag nosi Pradi' servirala je još jedno upečatljivo izdanje u nizu. U pratnji supruga Adama Shulmana bila je oličenje elegancije u crnoj izvezenoj haljini bez naramenica s potpisom talijanskog kralja elegancije.

Svoju premijeru imala je u kolekciji Giorgija Armanija za sezonu jesen/zima 2023., a isticala se i značajnim prorezom na leđima.

  • +3
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kao za brojna izdanja Hathaway i za ovo posljednje pobrinula se poznata stilistica Erin Walsh. Stajling su upotpunile sofisticiranim crnim blejzerom, svjetlucavim dijamantnim nakitom brenda Bulgari i elegantnim Aquazzura crnim salonkama u špic.

Njezin look, međutim, nije se odnosio samo na crne komade i skupocjeni nakit. Njezina šminka, s rumenilo ružičastim sjenilom i ružem u boji breskve, dodala je dašak boje njenoj monokromatskoj odjeći, savršeno nadopunjujući raspuštenu valovitu kosu. Njezin suprug, Shulman, nije bio ništa manje moderan, noseći elegantno crno odijelo, savršeno pristajajući uz glamur svoje partnerice.

Anne Hathaway neprestano je bila u središtu pozornosti zbog svojih impresivnih modnih trenutaka u protekloj godini. Velik dio priznanja pripisuje se njezinoj stilistici Erin Walsh, koja je stilizirala i druge poznate dame poput Sarah Jessice Parker i Ashley Park.

Njezina nedavna pojavljivanja na dodjeli nagrada Fashion Awards i CFDA Awards također su bila zapažena zbog njezinih modnih odabira u kombinaciji sa skupocjenim nakitom brenda Bulgari, što je dodatno učvrstilo njezin status modne ikone. ​