PHOTOSHOP GAF

Kamo je nestala bradavica Keire Knightly?

15.11.2012 u 10:50

Bionic
Reading

Inače vrlo skromna i sramežljiva glumica Keira Knightly nedavno je osvanula na naslovnici magazina Allure te rijetko kome za oko nije zapela njezina obnažena fotografija. Međutim, detaljniji pogled na Keirinu toples fotografiju otkriva još jedan Photoshop gaf – na grudima koje je djelomično prekrila kožnom jaknom i rukama Keiri nedostaje bradavica

Pozirajući za naslovnicu magazina Allure 27-godišnja glumica Keira Knightly fotografirala se u raskopčanim trapericama te obnaženih grudi koje je prekrila rukama te Chanelovom jaknicom koja joj je bila prebačena preko ramena. Za hrabro i izazovno poziranje glumica je dobila same pohvale, a u intervjuu za isti magazina Keira se i sama dotakla teme svojih grudi priznavši kako joj često fotošopiraju dekolte.

'Uvijek imam problema jer imam male grudi, pa svi uvijek obrađuju moje grudi. Bila sam jedino bijesna kad su ih obradili tako da su izgledale obješeno. Na plakatu za film 'Kralj Arthur' imala sam te jako čudne i obješene grudi. Tad sam pomislila: 'Pa kad mi već radite izmišljene grudi, onda ih barem napravite prpošnima', rekla je Keira.

Međutim, sada su njene prpošne grudi postala tema mnogih razgovora. Naime, nakon prvobitnih pohvala koje je dobila za seksi naslovnicu, uočeno je kako Keiri na naslovnici nedostaje bradavica. Čini se kako su se Photoshop stručnjaci u nastojanju da Keirin dekolte uljepšaju malo zaigrali te je glumica ovoga puta dobila prpošne grudi, ali je ostala bez bradavice. Međutim, unatoč očitom, urednica magazina Allure za Dialy Mail pak tvrdi da bradavica nije obrisana te poriče bilo kakve intervencije Photoshopom na naslovnici s Keirom.