DOBRO JE ZNATI

Kakvu obuću nositi uz hit traperice sezone

18.03.2016 u 06:43

Bionic
Reading

Ovogodišnji Tjedni mode iznjedrili su univerzalan street style trend u znaku traperica širokih nogavica koje sežu do gležnja. Ove traperice ujedno su glavni hit sezone, stoga se postavlja pitanje uz koji će tip obuće najbolje doći do izražaja

Gležnjače

Ne vidite ništa privlačno u golim gležnjevima? Trendi traperice rezane do gležnja, tada će odlično izgledati ako ih kombinirate s gležnjačama. Neovisno o tome za koji se model i boju gležnjača odlučite, dobro će izgledati uz hit traperice sezone.

Loaferice

Klasične loaferice već nekoliko sezona drži modno vodstvo u svijetu ravne obuće. Gotovo da ne postoji modno osviještena žena koja dosad nije otkrila čari ove klasične obuće. Loaferice još su jedan tip obuće koji će se odlično uklopiti s hit trapericama sezone čije nogavice sežu tik do gležnja. Ako svoju modnu igru želite dignuti za ljestvicu više, loafericama dodajte stajliš čarapa koje će izvirivati iz trendovskih traperica.

Ženstvene cipele s oblim finišem

Za pobornice ženstvena i elegantna izgleda najboljim rješenjem pokazat će se balerinke ili cipele na petu s oblim prednjim dijelom u kombinaciji s trendovskim trapericama širokih nogavica. Te će cipele dati posebnu ženstvenu notu robusnom izgledu traperica.

Simplicity.

Fotografiju objavljuje Phoebe Soup (@phoebesoup)

Love this look ????❤️

Fotografiju objavljuje The Urban Window (@urbanwindow)

Bijele tenisice

Trend bijelih tenisica neće nas zaobići ni ove sezone. Za postizanje casual sportskog izgleda u kombinaciji s trapericama širih nogavica ne postoji bolje rješenje od kombiniranja s it tenisicama sezone u trendovskoj bijeloj boji.

Sneakers freak ????! #fashionsouth #whatiwear #sneakersfreak #adidas #adidassuperstar #croppedjeans #casualwear #denimlover #comfyshoes

Fotografiju objavljuje Gloria Gómez de León |??Sevilla (@gloriagdleon)