ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Kakvi su Rakovi u vezama

02.07.2010 u 13:14

Bionic
Reading

Vladavina Rakova, nepredvidivih i hipersenzibilnih nježnih dušica, traje do 22. srpnja

Rakovi su jedan od najosjećajnijih znakova zodijaka i vrlo ih je lako povrijediti, a budući da im je vladajući planet Mjesec, za njihov se karakter kaže da je poput Mjesečevih mijena – iznenadne promjene raspoloženja zaštitni su znak pripadnika ovoga znaka. Za Rakove se često kaže da su najveće majke Zodijaka jer su uvijek puni suosjećanja i pri ruci kad je njima netko blizak u nevolji.

Tajnoviti su i osjećajni te su vrlo često pravi kućni tipovi kojima su obitelj i dom na prvom mjestu.

Rak ispod svoje tvrde ljušture skriva svoju osjetljivu prirodu. S njim uvijek znate na čemu ste jer oni ne skrivaju svoje emocije. Partneru su uvijek vjerni i u stanju su održavati dugotrajne veze.

Od svoga partnera Rak će očekivati veliku privrženost, pažnju i potpuno razumijevanje. Rakovi oba spola ne vole napadne osobe, a ukoliko želite zavesti pripadnika ovoga znaka, bit će dovoljan blag osmijeh. Iako su osjetljivi i veliki emotivci, oni istovremeno posjeduju i dobar oklop jer oko sebe imaju brižljivo podignute zidove ili ograde kako ih nitko ne bi povrijedio. Ako želite osvojiti Raka ili Račicu, znajte da oni nikad neće napraviti prvi korak, barem ne na izravan način.

Svaku vezu Rakovi doživljavaju ozbiljno, za njih nema prolaznih avantura. Ponekad mogu biti posesivni i previše emotivni, a u stanju su pretrpjeti puno toga za voljenu osobu. Nikad se nemojte okrutno šaliti s Rakovima ili ih ismijavati jer oni sve shvaćaju vrlo osobno.

Metal – srebro
Dragi kamen - biser
Boja - bijela
Biljke - lubenica, krastavac
Slažu se s - Ribama i Škorpionima
Ne odgovaraju mu - Vage, Vodenjaci i Ovnovi
Suprotan znak - Jarac
Idealna zanimanja - političar, novinar, kuhar, odgojitelj, trgovac nekretninama


Slavni Rakovi: Selena Gomez, Tom Cruise, Harrison Ford, Selma Blair, Tom Hanks, Sylvester Stallone, Vin Diesel, Toby Maguire, John Cusack, Josh Hartnett, Milo Ventimiglia i Brian Austin Green, zatim glazbenici Courtney Love, 50 Cent, Ringo Starr, Gretchen Wilson, Missy Elliot, Lil' Kim, Deborah Harry i Carlos Santana, Jessica Simpson, Gisele Bundchen, Pamela Anderson, Jerry Hall, Liv Tyler, Ashley Tisdale, Lindsay Lohan, Sophia Bush, Kristen Bell i dr.