TRENDI I TOPLO

Kakvi se kaputi nose ove zime

25.11.2014 u 09:48

  • +11

Trendi kaputi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kaputi su ove zime u prvom planu, a to najbolje znaju poznate ljepotice koje su već odabrale ovosezonske favorite

Kaputi srednje dužine koji se vežu u struku popularniji su no ikad, a ako su k tome u neodoljivoj boji devine dlake, kakav je odabrala i glumica Jessica Chastain, kako im odoljeti?

Jedan od ljepših kaputa ove sezone dolazi iz dizajnerskog studija Victorije Beckham i to u crnoj i snježnobijeloj boji, dužine je do ispod koljena, a krasi ga upečatljiv detalj – zlatni lanac. Ležeran kroj ovog kaputa idealan je za visoke i niske pete, a bijelu boju odabrala je glumica Eva Longoria

Mlada oskarovka Jennifer Lawrence zavist je izazvala prekrasnim tamnozelenim Burberryjevim kaputom od alpake, elegantnim i glamuroznim.

Da su bijeli kaputi u trendu, pokazale su Olivia Wilde i Jennifer Lopez, no one se sigurno ne moraju previše brinuti o njihovoj praktičnosti.

Iako su jedno vrijeme dugi kaputi bili zamijenjeni kraćim i praktičnijim verzijama, vratili su se u velikom stilu. Simbol su elegancije, a osim u klasičnoj crnoj, ove sezone nose se i prljavo bijela i sveprisutna siva.

Prekrasan, pomalo predimenzioniran dugi kaput u sivoj nijansi marke Celine pokazala je ove jeseni Kim Kardashian, kojoj se može prigovoriti štošta na račun stylinga, no kad je odabir kaputa u pitanju, mora se priznati da rijetko kad griješi. Lani je zadivila modni svijet Max Marinim kaputom u boji devine dlake, a početkom jeseni pokazala je prljavo bijeli kaput asimetričnog kroja, no sivi je definitivno it komad ove jeseni - u sličnom modelu s potpisom Burberry pojavila se i manekenka Suki Waterhouse.

Kariranom uzorku vjerna je Alexa Chung, a od njega ne odustaje ni ljubiteljica retro krpica Taylor Swift. No ako poželite zimske dane osvježiti zanimljivim kaputima, svakako inspiraciju potražite kod buduće mame Blake Lively, glumice koja svojim šarenim i širokim kaputićima osvježava i najtmurnije zimske dane.