FASHION GURU

Nives Celzijus dobro je obuzdala taj dekolte, a ne mogu vjerovati da joj je cijeli stajling ipak bio odmjeren

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 15.01.2020 11:29
  • Objavljeno 15.01.2020 u 11:29
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Na pozornici dugovječne HRT-ove emisije 'Lijepom našom', koja se održala u Bjelovaru, zapjevala je i Nives Celzijus koja se ovoga puta ipak malo čednije odjenula, ali i obuzdala svoj dekolte

Kada vidim Branka Uvodića to mi je znak da promijenim program jer slijede patetične riječi o najboljem djelu Hrvatske, najčešće onom u kojem su ostali još samo starci i sirotinja, te pokoji uvaženi političar koji si je kupio službeni BMW da bi po neasfaltiranoj cesti došao do roštilja.

Osim Brankeca tu je i mobilna pozornica koja pokazuje svu neinventivnost scenografije koja nikako ne paše niti u jednu vatrogasnu ili sportsku zgradu izgrađenu još u ono grozno doba. Jedino što me zaustavilo da ne promijenim program brzinom svjetlosti je naravno prvi dekolte u Hrvata, koja je došla cupkati po tom kvazi modernom stageu.

  • +3

Nives Celzijus

Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Od stoljeća sedmog do danas može se reći da je Nives Celzijus naš najbolji izdanak koji nas je proslavio više nego mnogi političari, tako da očekujem uskoro nekog našeg redatelja da napravi film o njoj.

Gledajući je ovako čedno provokativnu mogu samo reći da je dobro obuzdala taj dekolte, a još ne mogu vjerovati da je ovog puta cijeli stajling ipak bio odmjeren.

Sviđa mi se haljina koja glumi sako, prekrila je, a ipak otkrila svoj prepoznatljivi adut, a minicu smo već apsolvirali sa Lepom Brenom. Kosu je blago uvila, lijepo se opiturala i nabacila osmijeh, prava šesna puca nema što, kad bi nas još Branko poštedio paradiranja u nošnji na tom neonskoj sceni, možda bih… ne, ne bih…

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!