PO PRVI PUT

Kako vam se čini Blanka Vlašić u ulozi manekenke?

14.11.2014 u 16:04

Blanka Vlašić

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Klapa Rišpet u svom je novom spotu za pjesmu 'Bila si voljena' kao model odabrala Blanku Vlašić, a ona je naprosto briljirala u svojoj novoj ulozi

Dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis, Splićanka Blanka Vlašić s guštom je prihvatila svoj novi zadatak - na jedan dan postati manekenka. Tu su joj ulogu dodijelili momci iz klape Rišpet te su upravo nju odabrali da gostuje u njihovom spotu za pjesmu 'Bila si voljena'. Njezinim angažmanom i susretljivošću svi su oduševljeni.

''Bila si voljena' pokazuje emotivnost tipičnog Dalmatinca koji na prvu možda djeluje kao bezosjećajni mačo muškarac, no zapravo pati za bivšom ljubavi i u pjesmi joj odluči priznati svoje osjećaje. Privilegirani smo time što sportski ponos Dalmacije i Hrvatske, Blanka Vlašić, gostuje u našem spotu', izjavio je Pero Kozomara, osnivač i skladatelj klape.


Ivo Amulić, frontmen i solo pjevač klape, dodao je: 'Ovo je velika pisma, nešto tipa 'Nasloni glavu na moje rame' koju sam pjevao prije dvadesetak godina. Iskrena je i topla i siguran sam da će pronaći put do mnogih srca i da će je svi rado poželjeti čuti na našim koncertima, a što se tiče Blanke - presretan sam što je imamo u spotu.'

Suradnjom s klapom Rišpet zadovoljna je i Blanka. 'Ovo je ugodno iznenađenje, a nisam očekivala da bi tražili da gostujem u spotu. Pisma mi se jako sviđa, kao i sve pisme klape Rišpet. Očekujem da će postići velik uspjeh i da ćemo se lijepo zabaviti na snimanju', kazala je zgodna Blanka zablistavši u dugoj crnoj haljini koja je naglasila njezinu eleganciju.