BRZO I POVOLJNO

Kako urediti stare naočale u retro stilu

08.05.2012 u 08:46

Bionic
Reading

Imate stare sunčane naočale koje možda više nisu toliko moderne, ali su vam prirasle srcu i rado biste ih nosili? Evo ideje kako ih kod kuće urediti u retro stilu i biti u trendu za malo novca

Ako volite retro stil, sigurno će vam se svidjeti ideja Alison Mcnamare s Pop Sugar TV-a koja se dosjetila kako urediti sunčane naočale upravo u tom điru.

Najbolji dio svega je što naočale možete u par minuta urediti sami i za malo novca, koristeći materijale koje imate kod kuće.

Za retro sunčane naočale inspiraciju je pronašla u kolekciji Prade i Rochasa, a boje s kojima nećete pogriješiti su pastelne nijanse. Dakle, potrebne su vam naočale, flomaster, lak za nokte u boji koju želite na naočalama te jedan prozirni i sjajni lak za završnicu.

Nakon što flomasterom označite dio do kojeg ćete naočale obojiti, premažite ga prozirnim lakom i ostavite desetak minuta da se posuši. Zatim taj dio lakirajte željenom bojom i na kraju dodajte prozirni sloj za zaštitu. Pogledajte video i sve korake do kul retro naočala.

Retro naočale