ZAVEDITE GA

Kako se seksi našminkati za Valentinovo

13.02.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Naglasite najbolje na licu u stilu vrhunskih vizažista i spremne ste za valentinovski izlazak

Najvažniji savjeti u vezi s valentinovskom šminkom? Ne pretjerujte! Ako inače niste skloni šminkanju, zašto biste baš taj dan upropastili brigom o maskari, ružu ili sjenilu. Umjesto toga, poslužite se trikovima velikih vizažista, istaknite (najbolji) detalj na licu

Vlasnice zelenih i plavih očiju ne moraju se mučiti nanošenjem sjenila sve dok imaju maskaru u ljubičastoj nijansi. Iznenadit ćete i sami sebe koliko će vam naglasiti pogled!

Zaljubljenice u klasični tamni smokey eye make-up razveselit će nova Illamasquina kolekcija Sophie-I s jednostavnim uputama za kreiranje savršenog 'zadimljenog pogleda' uz pomoć duosjenila, umjetnih trepavica i famozne maskare Masquare.

Verzirane šminkerice dodatno će 'oćuditi' svoj smoky dodavanjem plavog ili zelenog sjenila uobičajenoj tamnoj kombinaciji na kapcima. One koje nemaju hrabrosti za takve eksperimente uvijek mogu 'osvježiti' crno izvučene trepavice završnim slojem ljubičaste maskare. To je mnogo suptilniji način da naglasite oči i dobro pristaje svakome!

Žene koje su sklonije šminkanju usana nego očiju, svoju uobičajenu crvenu boju ruža mogu osvježiti završnim slojem ruža u narančastoj nijansi. One koje procijene da im je to prevelik 'iskorak u svijetle boje', svoj vamp look mogu intenzivirati završnim slojem smeđeg ruža preko crvenog.

Niste se prepoznale ni u jednom od navedenih tipova 'šminkerica' niti se na Valentinovo ne želite upuštati u otkrivanje novih tehnika uljepšavanja? Tada vam preostaje osjenčavanje lica sedefastim puderom, poput Pupina All-Overa koji, kako mu i ime kaže, možete nanijeti na sva strateška mjesta, od lica do dekoltea.