UMOR I BEVANDA

Kako se Mladen Grdović snalazi na psihijatriji

Bionic
Reading

Zadarski pjevač Mladen Grdović trenutno provodi vrijeme na Odjelu psihijatrije zadarske Opće bolnice nakon incidenta u obiteljskoj kući u zadarskim Arbanasima početkom prošlog tjedna kada je policiju pozvala 45-godišnja pjevačeva supruga Brankica s kojom se pjevač to jutro posvadio

Mladen Grdović smatra kako je njegova supruga pravilno postupila kad je pozvala policiju jer je pjevač čvrsto namjerio izaći, a već je pio. Kako ga nije mogla zaustaviti, supruga je pozvala policiju, piše Slobodna Dalmacija

Zadarski pjevač dodaje kako nije bilo nasilja. Za sve krivi umor i bevandu.

Pjevač je na Odjelu psihijatrije zadarske Opće bolnice na terapiji jer je previše putovao, a muči ga i aritmija srca. Dodaje kako je to bilo previše stresa i vrlo je zadovoljan što se liječi.

Grdović je pozdravio publiku i najavio svoj povratak zajedno s Cocom. Klavir nije otvarao godinama i kada ga otvori nakon što se vrati, kako kaže, bit će opasno.

O stanju na odjelu kaže da je – super. 'Ima ovdi jedan dobar kapetan i profesor, i mogu vam reći da su ljudi puno pametniji nego vani. Ćakulamo i vrime nekako prođe. Evo, sada čekam Brankicu da dođe. Od kolega sam se čitavo vrime čuo jedino s Cocom i plakali smo zajedno. Teško nam je jer smo slični, emotivci', rekao je u telefonskom razgovoru za Slobodnu.