KAO U FILMU

Kako se Jeleni Veljači prije dvije godine promijenio život?

22.01.2013 u 13:42

Bionic
Reading

Jelena Veljača emocionalno se prisjetila dana kada je prije nego što je otišla na posao pomogla svom psu da dobije štence

'Sretan rođendan mojim najdražim curama', napisala je Jelena Veljača na svom Facebooku te se prisjetila i slikovito opisala 21. siječnja 2011, kada je, kako kaže, ‘porodila’ svog psa, donosi Story.

'Prije točno dvije godine uletjela sam na Novu TV, u veliku konferencijsku, potpuno krvavih ruku do lakta, lica oblivenog suzama, blijeda kao krpa, tresla sam se i bila iscrpljena kao pred rušenje u nesvijest. Nisam mogla govoriti od šoka i umora, a ispred mene su stajali čelnici: direktor, tadašnji direktor programa, tadašnji direktor produkcije i čekali da kažem nešto pametno o projektu koji je… tek trebalo stvoriti. Zamolila sam nekoga čašu vode da dođem k sebi, primila je i dalje krvavim rukama i rekla: 'Oprostite što kasnim sat i pol, porađala sam svog psa.' Navodno ti ljudi danas misle da sam prilično pouzdana, a te su se večeri prije dvije godine rodile i kraljica Elizabeta, poznata kao Lila, i Lara. Snimati smo krenuli nekoliko tjedana kasnije. Mislim da je Lila tada već otvorila oči i mutno, sišući, gledala u kauč koji će kasnije cijelog pojesti. Uglavnom, sretan rođendan mojim najdražim curama', napisala je Jelena koja često sudjeluje u humanitarnim akcijama i javno kritizira nasilje nad životinjama.