SVE U JEDNOM KOVČEGU

Kako se brzo i efikasno spakirati za godišnji odmor

15.06.2016 u 10:15

Bionic
Reading

Kako se približavaju godišnji odmori, tako na red dolaze i slatke logističke muke – kako se spakirati i što ponijeti na odmor da uz jednu putnu torbu budete spremni na sve scenarije i situacije u kojima se možete naći

Ovo je popis osnovnih stvari koje vam za to trebaju te najboljih web-odredišta na kojima ih možete naći i platiti svojom karticom, a da ne napustite udobnost svog doma. Uštedite na sezonskim sniženjima i krenite na odmor u potpunosti opremljeni!

1.Sve svoje nosim sa sobom – u jednoj torbi


To je mantra svakog ljeta kada pola ormara ubacimo u kovčeg ili putnu torbu. Bilo da putujete u inozemstvo ili na obalu, avionom, autom ili autobusom, cilj je što se efikasnije spakirati u samo jedan komad prtljage.

Velik kovčeg ili putna torba ovdje su neizostavni jer na kraju zauzimaju manje mjesta nego nekoliko torbi, vrećica, toaletnih kovčega i ostalih dodataka, a u njih će vam stati sve što zatreba. Putujete li često avionom, budite odvažni i odaberite prtljagu žarkih boja – lako ćete je zamijetiti u moru crne prtljage na pokretnoj traci!

Ovakvu kupovinu preko interneta ipak je najbolje napraviti u nekoj domaćoj trgovini jer ćete zbog dimenzija paketa uštedjeti na poštarini – velik izbor putnih i drugih torbi dostupan je na Abrakadabri!

2.Odjeću uvijek pakirate za jedan dan više


Ovo je sekcija u kojoj svatko ima svoje preferencije, a i komade bez kojih ne može, no osnovna matematika iskusnih putnika je sljedeća:

za tjedan dana puta potrebno vam je 7 kompleta donjeg rublja i jednako toliko čarapa, jedan kupaći kostim, barem 4 majice kratkih rukava, 2 dugih, kratke i duge hlače, jedne cipele, jedna lagana jakna te jedna svečanija kombinacija za izlaske i posebna događanja.

Popis nadopunjavate ovisno o vlastitim preferencijama i dostupnom prostoru u putnoj torbi. Ako vam nešto od toga nedostaje ili samo želite podebljati kolekciju ljetnih haljina, web-trgovine, poput globalno popularnog Asosa, imaju popuste kroz cijelu godinu, a dostava u Hrvatsku, kao i povrat robe koja vam ne odgovara potpuno su besplatni!

3.Nikamo bez kreme za sunčanje!


Što sve ide u vaš toaletni kovčežić, osim četkice i paste za zube? Osnovne stavke su: gel za tuširanje i šampon, hidratantna krema, pribor za brijanje te dekorativna kozmetika po izboru. Za ljetne dane nužan dodatak je kvalitetna krema za sunčanje, a dobrodošli dodaci su i preparati koji štite vašu kosu od sunca te oni koji hrane vašu kožu nakon sunčanja.

Nedostaje vam nešto od toga? Bez brige, sigurno vam ne nedostaje web-trgovina koje nude sve kozmetičke proizvode koji vam mogu zatrebati. Globalni web shopovi, poput FeelUniquea, uvijek imaju posebne sezonske akcije i široku ponudu, no možete se odlučiti i za lokalnu inačicu, poput Pink Pande, za brzu kupnju i dostavu!

4.Od ronilačkog odijela do lopte za picigin


Tenisice za trčanje, ronilačko odijelo, šator, penjačko uže i karabineri ili frizbi te lopta za picigin – ovaj dio pakiranja prepuštamo vama jer sami najbolje znate kojim se aktivnostima planirate baviti tijekom godišnjeg odmora. Ako svoju sportsku opremu trebate obnoviti ili krećete u nove sportske izazove, posjetite web shop Decathlona ili Sport Visiona.

5.Ljeto nije ljeto bez knjige


Godišnji odmor ne može proći bez barem jedne dobre knjige – pronađite pravi naslov za sebe i odmorite se uz dobro štivo na plaži. Ujedinjeni Algoritam, Profil i Mozaik nude velik izbor naslova na hrvatskom jeziku, a tražite li veći izbor stranih naslova, Amazon je uvijek popularno odredište – za tiskane verzije, kao i one elektronske.

6.Gadgeti


Tko se još sjeća vremena kada smo na put mogli ići bez punjača? Jedan za telefon, jedan za računalo, jedan za fotoaparat, jedan za tablet ili čitač e-knjiga – ne zaboravite ih sve ponijeti, a pritom ih lijepo povežite kako ne biste završili s gnijezdom kabela koje ćete otpetljavati do kraja godišnjeg odmora. Nedostaje vam još ponešto? Links ili eBay su samo nekoliko klikova daleko!

Savjet više


Dok se spremate za putovanje i imate tisuću i jedan zadatak koji morate obaviti prije puta, kupnja preko interneta štedi vam vrijeme, novac, ali i osigurava da sve što trebate možete nabaviti u nekoliko klikova.

Osim što je vam omogućuje kupnju preko interneta, vaša će vam kartica biti odličan saveznik i na ljetovanju pa je svakako ponesite sa sobom. Uvijek je možete lako spremiti nalazite li se na plaži, a nećete morati tražiti bankomat, brinuti hoće li se gotovina smočiti i znat ćete da ste spremni na sve situacije.

Odmor bez strke i stresa je, svi znamo – neprocjenjiv!

Ovaj promo prilog napravljen je u produkciji tima Tnative tportala u suradnji s MasterCardom kao dio sadržaja tportala, a u skladu s najvišim profesionalnim standardima.