PRIUŠTITE SI DOBAR FITTING

Kako pronaći savršeni grudnjak za sebe

06.04.2011 u 14:48

Bionic
Reading

Grudnjak je nevidljivo - vidljivi dio naše odjeće. Ako žena nosi ispravnu veličinu grudnjaka izgleda vitkije, ima ljepše držanje, a da ne zaboravimo i ono vrlo bitno, s lijepim grudnjakom žena se osjeća senzualnije i bolje. Upravo zato važno je odabrati ispravnu veličinu i model grudnjaka, a u tome će nam pomoći fitting

Neka istraživanja govore kako čak 80% žena nosi krivu veličinu grudnjaka, neke svjesno, neke zbog neznanja. Idealna pozicija grudi je na pola puta između lakta i ramena, a to se postiže samo ispravnom veličinom grudnjaka.

Traka leđa grudnjaka je najvažnija komponenta grudnjaka, jer njezina je funkcija nositi većinu težine grudi. Žene s većim grudima najbolje znaju kako leđa mogu boljeti, jer su grudi teške, a grudnjak ne vrši svoju funkciju. Ovdje dolazimo i do bitne uloge grudnjaka za zdravlje žena.

Kako bi žena zaista pronašla pravu veličinu grudnjaka potrebno je isprobavanje i dobar fitting.

Krojački metar oko vrata prodavačice ne daje vam informaciju o njezinoj stručnoj osposobljenosti za fitting. Krojački metar neće izračunati veličinu grudnjaka, on može biti samo mala pomoć na početku potrage za 'onim pravim'.

Za pronaći pravu veličinu grudnjaka dućan s rubljem mora imati bogat asortiman s različitim formama grudnjaka i što većim izborom veličina.

Ne možete ugurati sve žene u A, B i C veličinu niti u veličine 1, 2, 3, 4. Takvim veličinama postiže se, nažalost, samo trčanje za profitom na štetu kupaca.

U Paris Lingerie dućanu osoblje je educirano za fitting, a veličine grudnjaka su od A do H, kako bi baš svaka žena pronašla svoju veličinu, ali i istovremeno senzualni i seksipilni kroj.

Svaka se žena može naručiti za fitting i imati neograničeno vrijeme svog fittera sve dok ne pronađe grudnjak savršen za sebe i svoje želje i potrebe.