FOTKE OBIŠLE SVIJET

Kako preživjeti na surovom, ali prekrasnom Velebitu

09.11.2016 u 16:58

  • +2

Velebit na Discovery Channelu

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Na Discovery Channelu uskoro će biti premijera hrvatske epizode serije 'Preživljavanje udvoje'

Na Discovery Channelu će se 14. studenog u 20 sati premijerno prikazati epizoda serije 'Preživljavanje udvoje' (Dual Survival), snimana na Velebitu. Ovaj popularni serijal o preživljavanju koji je u šestoj sezoni prikazuje kako su se dvojica stručnjaka snašla u scenarijima što se realno mogu dogoditi svakome tko se uputio u neku avanturu.

Kao lokacije snimanja biraju se različiti tereni po cijelom svijetu, kojima je zajedničko to da se idilična priroda, ako je ne poznajemo i ne poštujemo, brzo pretvara u po život opasno okruženje.

Ekipa serije 'Preživljavanje udvoje' je na Velebit otpravila eksperta za preživljavanje u divljini Josha Jamesa i bivšeg pripadnika Zelenih beretki Gradyja Powela. Scenarij je nesreća na raftingu. Josh i Grady imaju na raspolaganju nož, uže te nasukani i oštećeni raft s kojim će pokušati doći do pomoći ili prvog naseljenog mjesta.


Fotografije naše moćne planine obišle su svijet putem Discovery Channela.

Povodom premijere epizode 'Preživljavanje udvoje' snimane na Velebitu, Discovery Channel je za sve pustolove ili one koji se samo tako osjećaju 11. i 12. studenog od 12 do 20 sati u City Centru one East pripremio pravo survival iskustvo! Umjetna stijena za penjanje i hrvatski stručnjaci za preživljavanje u divljini čekaju sve potencijalne avanturiste.