ZAPALI SVOJU IDEJU

Kako pokrenuti svoj posao?

07.03.2014 u 09:59

Bionic
Reading

Ako ste početnik u biznisu, želite naučiti pokoji savjet od nešto iskusnijih ljudi ili možda želite pokrenuti vlastiti biznis, ova konferencija bi vam mogla biti od koristi

U organizaciji Međunarodne komore mladih JCI Zagreb, 15. ožujka 2014. godine s početkom u 16 sati u Europskom domu Zagreb, Jurišićeva 1/1 održat će se konferencija na temu ‘Zapali svoju ideju by JCI’ s ciljem edukacije početnika u biznisu po kriteriju step by step odnosno kako od ideje doći do profitabilnog biznisa. Kako uspješno pokrenuti vlastiti start-up projekt?

Predavači konferencije redom su stručnjaci iz raznih područja koji su uspješno realizirali vlastite poslovne projekte. Na konferenciji u ulozi panelista bit će Tana Zimmerman, vlasnica uspješne društvene mreže i oglasnika u jednome Bazzar.hr, a tema njenoga izlaganja glasi 'Od ideje do projekta'. Mladi marketinški i PR stručnjak za područje novih tehnologija Bruno Blumenschein govorit će o važnosti content marketinga i H2H (human2human) komunikaciji, kao i o primjerima dobre prakse. Tomislav Pokrajčić, autor start-up projekta Weddingella, istaknut će koje kanale i načine komuniciranja odabrati sa svojim krajnjim korisnicima te kako provoditi promotivne kampanje. Tema izlaganja Ide Pandur, osnivačice digitalne marketinške agencije Entourage Ltd., nosi naziv 'Fail i Win u isto vrijeme' putem koje će prisutnima otkriti tehnike i alate za transformaciju neuspjeha u uspjeh.

Ulaz na konferenciju je besplatan, uz ograničen broj sudionika, stoga vas pozivamo da svoje sudjelovanje potvrdite na vrijeme putem e-mail adrese: events@jci-zagreb.hr zaključno sa 14. ožujka 2014.