SAVJETI BORISA BANOVIĆA

Kako poboljšati njegov stil: Nisam vidio da je nekom muškarcu mrkva kroj baš ludo stajao

05.04.2023 u 12:11

Bionic
Reading

Muškarci bi svakako trebali baciti oko na ove savjete, a mogu ih pročitati i žene te savjetovati svog partnera ili jednostavno ući u njegov ormar i napraviti reda

Naravno, znamo za onu 'tko radi, taj i griješi', ali mogu li se pogreške izbjeći? Mogu, a evo i kako.

Za početak je najsigurnije birati zagasite boje i jednostavne krojeve.

Hlače uskih ili ravnih nogavica izdužit će figuru, ali nisam vidio da je nekom muškarcu baš tako ludo stajao mrkva kroj.

Niski i nabijeni muškarci trebali bi izbjegavati dvostruko kopčanje.

Košulje bi trebale biti od 100 posto pamuka i bolje ih je držati na vješalici nego složene kako bi se izbjeglo da na njima ostanu tragovi ležanja u ormaru.

Najvažnije je pronaći veličinu koja odgovara jer u premalenim ili prevelikim stvarima svi djeluju neuredno i zapušteno.

Ako su hlače predugačke ili odijelo preširoko, treba uložiti nešto novca u krojača koji će to popraviti jer se radi o investiciji koja će se svakako isplatiti (u svakom slučaju, bolje nego da se debljate pokušavajući popuniti prazan prostor).

Remen i cipele trebali bi se slagati, ne uvijek po boji, ali barem po stilu, jer ta dva naizgled sitna modna detalja otkrivaju više no što možete zamisliti o nekoj osobi.

Prstenje i narukvice, ako ih već trebate nositi, trebali bi pristajati uz remen i sat, ali ne savjetujem pretjerano kinđurenje. Ako već morate imati prsten, što će vam narukvica? A ako već morate imati oboje, onda barem trebaju biti od istovrsnog materijala.

Ovo pravilo ne vrijedi za vjenčano prstenje i pečatnjake s grbom grada ili omiljenog kluba; njih je najbolje ostaviti u ladici s uspomenama.

Kožne ogrlice i narukvice, kao i one pletene, najbolje je nositi u casual kombinacijama.

I svakako imajte na umu - dijamanti su za žene i mafiju.