oblikuje stražnjicu

Ovaj detalj je ključan kod odabira traperica koje će laskati figuri

28.05.2024 u 15:08

Bionic
Reading

Modni stručnjaci ističu kako je odabir pravilnog dizajna stražnjeg džepa presudan u tome hoće li vam traperice laskati ili biti potpuni promašaj

Traperice su jedan od uvjerljivo najlaskavijih komada jer dobro pogođen kroj za pojedinu siluetu ima nevjerojatnu sposobnost vizualno produljiti nogu i učinite obline još zavodljivijima.

No, pri odabiru kroja mnogi preskaču jedan vrlo bitan detalj - stražnje džepove. Naime, upravo oni nerijetko određuju koliko će nam dobro pristajati određeni modeli traperica i hoće li biti laskavi ili - potpuni promašaj.

Modni stručnjaci detektirali su ključna obilježja stražnjih džepova kako biste i sami uvijek znali procijeniti je li komad koji isprobavate kao stvoren za vas, ili je možda ipak bolje potražiti neki drugi model.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

'Najlaskaviji dojam ostavljaju džepovi čije dno dotiče mjesto na kojem se spaja stražnjica s bedrom. Idealno bi bilo da oni nisu postavljeni previsoko ili da ne pokazuju previše stražnjice ispod sebe', kaže Paige Adams-Geller, suosnivačica i kreativna direktorica tvrtke Paige i dodaje:

'Po mom mišljenju, stražnji džepovi najbolje funkcioniraju kada su blago nakošeni. Detalji poput preklopa i gumbića također su zahvalan detalj koji oživljava dizajn.'

S druge strane, Faye Oakenfull, koja izrađuje modne komade slavnih, otkriva i prema kojem pravilu možete izraditi traperice po mjeri i tako biti sigurni da imate najlaskaviji kroj.

'Uzimanje mjera struka je ključno, a radi se tako da se stvaraju strelice od pojasa do vrha džepova', kaže Oakenfull, ističući da je upravo dobro postavljena visina stražnjeg džepa ključna za konačan izgled traperica na našem tijelu.

PRAVILA ZA NJU NE VRIJEDE

Kombinacija oko koje se lome koplja: U traperu od glave do pete Cameron Diaz ukrala pozornost

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...