OKRUTAN ŠAMAR

Kako je Madonna odbacila prijateljicu Demi

27.02.2013 u 09:56

Bionic
Reading

Iako su ranije nakon dodjele Oscara zajedno organizirale zabave za holivudsku prvu ligu, ove je godine Madonna izabrala stranu pozvavši Ashtona Kutchera te tako poručila bivšoj prijateljici Demi da više nije dobrodošla

Nekada je to bila zajednička igračka dvije prijateljice, no sada je Madonna odbacila svoju prijateljicu Demi Moore s kojom je redovito organizirala zabave nakon dodjele Oscara pozvavši bivšeg supruga svoje prijateljice Ashtona Kutchera.

Birajući između dvije zaraćene strane, Madonna se odlučila da će njezin uzvanik biti Ashton koji se cijelu noć dobro zabavljao na partiju održanom u vili Madonninog menadžera Guyja Osearyja.

Demi je s Madonnom bila domaćica zabave 2011. godine, no prošle godine 50-godišnja glumica nije mogla sudjelovati jer je nakon mučnog prekida s Asthonom bila na rehabilitaciji. No ove godine ne samo da nije bila domaćica, nego nije bila ni pozvana, piše Radaronline.

'Madonna je čvrsto na Ashtonovoj strani. Ona ga obožava i misli da, između njega i Demi, upravo on ima sjajnu karijeru', izjavio je izvor za tu stranicu.

'Također, Madonna voli kad je Ashton uzvanik na njezinim zabavama jer je on melem za oči, zabavan i drsko koketira s njom. Ako je Madonna morala izabrati strane, on je očiti pobjednik.'

Ipak, ostali su uzvanici na Madonninoj zabavi bili šokirani kada je stigao Ashton, a Demi se nije pojavila. 'Kada je Ashton ušao, počeli su komentari', kaže izvor. 'Madonna nikada nije komentirala njihov prekid, ali je očito da je izabrala njegovu stranu.

To je prilično šokantno jer je Demi ranije priređivala zabave s Madonnom, pa je ovaj potez istinsko nabijanje na nos.' Na zabavi je pop zvijezda plesala s Ashtonom i žestoko koketirala s njim.

Među ostalim uzvanicima našla su se imena iz holivudske teške kategorije: John Travolta, Jack Nicholson, Salma Hayek, George Clooney, Leonardo DiCaprio, Bradley Cooper, Daniel Day Lewis, Channing Tatum, Anne Hathaway, Ryan Gosling, Eva Mendes.

Ashton je podnio zahtjev za razvod od Demi u prosincu, više od godinu dana otkako je par prekinuo, piše Mail Online.