NEPRETENCIOZNA ZABAVA

Kako je izgledala proslava zaruka Jennifer i Justina?

04.12.2012 u 08:57

Bionic
Reading

Ellen DeGeneres, Demi Moore, Tobey Maguire, Ben Stiller i brojne druge zvijezde proslavili su zaruke Jennifer Aniston i Justina Therouxa u njihovom domu na Beverly Hillsu

Kad se Jennifer Aniston udavala za Brada Pitta, dvorana je bila ukrašena s 50.000 ruža, šampanjac je tekao u potocima, služili su se kavijar i jastozi, a uzvanike su počastili i spektakularnim vatrometom. No sinoć jeglumica proslavila zaruke s Justinom Therouxom vrlo nepretenciozno i skromno pa se može zaključiti da je sazrela i kad je riječ o ukusu.

Zabava je bila organizirana u domu Jennifer i Justina na Beverly Hillsu, a svi su uzvanici bili u svom casual izdanju, odjeveni većinom u traperice i veste, piše Mail Online.

Među gostima su bili Demi Moore i Ben Stiller, koji su se sami dovezli na zabavu. Tobey Maguire došao je sa suprugom Jennifer Meyer, a na proslavu zaruka poveli su i svoju šestogodišnju kćer Ruby Sweetheart. Slavna voditeljica Ellen DeGeneres i njezina supruga Portia DeRossi, glumica Lake Bell i Kevin Huvane također su prisustvovali zabavi na kojoj je atmosfera bila opuštena i vedra, upravo onakva kakva je veza Jennifer i Justina.

Par je poznat po svom casual odijevanju, a kad su počeli izlaziti, 43-godišnja Jennifer brzo je usvojila Justinovu omiljenu uniformu: motorističke čizme, traperice i kožne jakne. Par je objavio svoje zaruke u kolovozu, nakon što se Justin odvažio zaprositi Jennifer na svoj 41. rođendan.

Sedam godina od njezina razvoda s Bradom Pittom, Jennifer je zauzeta planiranjem svog drugog vjenčanja koje će se, čini se, po svemu razlikovati od raskošne svečanosti prije 12 godina, kada je vjenčanje stajalo milijun dolara, a par izgovorio 'da' u dvorani okićenoj s 50.000 cvjetova.

Jennifer je nosila buket ruža, dok je Brad izabrao cvjetove lotosa, navodno zbog zen ugođaja. Uzvanici su se častili kavijarom i jastozima, a večer je zaključena 12-minutnim vatrometom.