IGRALA JE PO PRAVILIMA

Kako je Blake natjerala DiCaprija da se zaljubi u nju?

11.08.2011 u 07:15

Bionic
Reading

Kad je Leonardo DiCaprio prekinuo vezu s manekenkom Bar Refaeli i nedugo nakon toga viđen u društvu lijepe Blake Lively, u medijima se podignula velika prašina, a sada se šuška da ga je Blake Lea zavela pomoću Pravila

Blake Lively je uspješna mlada glumica sa milijunskim računom u banci, no kada je u pitanju ljubav i zavođenje, čini se da ova holivudska ljepotica preferira staromodne metode.

Kako se šuška, zvijezda serije 'Tračerice' poslužila se trikovima iz knjige 'Pravila' kako bi zavela Leonarda DiCaprija.

Knjiga 'Pravila' autorica Ellen Fein i Sherrie Schneider objavljena 1990. godine u tadašnje vrijeme nazvana je vodičem za žene koje žele osvojiti muškaraca te savjetuje da žene neprestano moraju glumiti nedodirljive i teško uhvatljive dame.

Neka od pravila kojih se, prema knjizi, djevojke moraju pridržavati ne bi li bile uspješne u zavođenju su: ne zvati muškaraca, praviti ga ljubomornim te djelovati zauzeto. Blizak prijatelj lijepe glumice za magazin Now otkrio je: 'Blake obožava knjigu 'Pravila' i slijedila je sve navedene korake. Znala je da Leo može imati djevojku koju god poželi, pa je zaključila da se mora izdvojiti iz gomile kako bi je zamijetio.'

23-godišnja plavuša se čak pobrinula i da Leo prekine svoju dugogodišnju vezu s manekenkom Bar Refaeli. 'Blake je rekla Leu da mora prekinuti vezu s Bar prije nego što izađe s njom na prvi spoj, a on je tako i učinio. Natjerala ga je da se trudi oko nje, a on je na to pao', kaže izvor blizak Blake.