OD GLAVE DO PETE

Kako do napete i zdrave kože za malo kuna?

12.09.2012 u 07:23

Bionic
Reading

Upoznajte performanse novih hidratantnih i anti-age krema za naprednu njegu kože lica i tijela

Kvalitetna dnevna i noćna krema, koje također ne moraju biti skuplje od 100 kuna

Ako je informacija moć, tada su vijesti o novim kremama za pomlađivanje od velike važnosti i pomoći. Pogotovo kad otkrijete da ne trebate potrošiti omanje bogatstvo kako biste koži lica i tijela osigurali kvalitetnu njegu.

Najbolji primjer napredne i povoljne njege lica predstavlja nova La Roche-Posay Hydreane BB Cream. Riječ je o popularnoj višenamjenskoj BB kremi za osjetljivu kožu lica koja, poput pudera, prekriva nepravilnosti (otud naziv 'blemish balm' i akronim BB). Istodobno je vlaži poput klasične hidratantne kreme i štiti od fotostarenja, odnosno od UVA i UVB zračenja. Uz to, košta manje od 100 kuna

Vlasnice zahtjevne i zrele kože znaju da protiv znakova starenja (bora i isušene kože bez volumena) najbolje pomažu kvalitetna dnevna i noćna krema, koje također ne moraju biti skuplje od 100 kuna. Takve povoljne parove hidratantih i anti-age krema nudi švedski kataloški brend prirodne kozmetike Oriflame u liniji Time Reversing, dok britanski brend Organic Surge nudi dnevnu kremu Super-Intensive i noćnu Overnight Sensation na bazi kamilice.

Za manje od 50 kuna vlasnici ekstremno suhe kože tijela mogu je 'sanirati' proizvodima iz nove linije Nivea Repair&Care, koju čine losion i krema za tijelo te balzam za ruke.


Zahvaljujući dnevnoj i noćnoj te univerzalnoj hidratantnoj i hranjivoj kremi iz linije na bazi umirujućeg nevena, Afrodita Calendula, za manje od 50 kuna čitava obitelj možete njegovati kožu lica i tijela.

Premda nešto skuplji, novi mirisni losion za hidratantnu njegu tijela iz linije Nuxe Body čine prirodni aktivni sastojci, poput ekstrakta pšenice, ulja slatkog badema i suncokreta.