OSTALA BEZ KRUNE

Kakav gaf, krivo proglasili pobjednicu na izboru za Miss Universe

21.12.2015 u 10:01

Bionic
Reading

Program ovogodišnjeg izbora Miss Universe vodio je Steve Harvey koji je u samoj završnici večeri napravio neviđenu grešku proglasivši Miss Kolumbije Ariadnu Gutirrez-Arevalo pobjednicom. No u posljednjim minutama televizijskog prijenosa, pred milijunskm auditorijem i iznenađenom publikom ispravio je gaf i pročitao ime prave pobjednice koju je izabrao žiri

Miss Kolumbije dala je izjavu odmah nakon natjecanja i izjavila kako se sve događa s razlogom i da je očito moralo biti tako. 'Dala sam sve da ostvarim svoj san, zahvaljujem se svima na potpori i koji su glasovali za mene', izjavila je Ariadna.

Umjesto Kolumbijke, ovogodišnju titulu Miss Universe ponijela je lijepa Filipinka Pia AlonzoNova Miss Universe ima 26 godina, bavi se modelingom i govori njemački i engleski jezik. Sa samo 11 godina počela se baviti glumom, koju ističe kao veliku ljubav. Trenutačno radi kao novinarska i stilistica za vodeći lifestyle časopis na Filipinima. 

Prvi put s novim vlasnikom, najvećom agencijom na svijetu William Morris WME/IMG s najljepših pet finalistica izbor se suzio na tri najuspješnije - Miss Kolumbije Ariadna Gutirrez-Arevalo, Miss SAD-a Olivia Jordan te Miss Filipina Pia Alonzo Wurtzbach. Krunu Miss Universe Filipinki je predala prošlogodišnja pobjednica - Paulina Vega Dieppa iz Kolumbije.

Hrvatska predstavnica Mirta Laura Kuštan nije se uspjela plasirati u Top 15 izbora Miss Universe 2015. godine.

Kako je izgledao neviđeni televizijski gaf, pogledajte ovdje: