KRALJICE CRVENOG TEPIHA

Kada su se pojavile Anna Wintour i njezina kći svi su pali u drugi plan

11.06.2018 u 10:19

Bionic
Reading

Crvenim tepihom 72. dodjele nagrada Tony Awards prošetale su brojne poznate dame, no kada su se pojavile urednica američkog Voguea Anna Wintour i njezina kćer Bee Shaffer, svi ostali su pali u drugi plan

U nedjelju uvečer u njujorškom Radio City Music Hallu održana je 72. dodjela nagrada Tony Awards, kojom se svake godine odaju priznanja najistaknutijim kazališnim postignućima na Broadwayu. Kao i obično, crveni tepih preplavile su slavne ljepotice u svečanim toaletama, jer prioritet nije samo biti viđen, već i pobrati komplimente na račun stajlinga.

U moru elegantnih, odvažnih i provokativnih stajlinga, neke dame ipak su uspjele isplivati na površinu svojim modnim odabirima, no kada su se na crvenom tepihu pojavile Anna Wintour i njezina 30-godišnja kćer Bee Shaffer, inače filmska producentica, svi drugi postali su manje važni.

Unatoč šuškanjima kako napušta medijsku tvrtku Condé Nast, glavna urednica prestižnog magazina Vogue bezbrižno je koračala crvenim tepihom dajući svima do znanja kako je glasine ne pogađaju. Za prestižnu dodjelu modnih nagrada najmoćnija žena modnog biznisa zablistala je u elegantnoj žutoj haljini ravnog kroja i kratkih rukava s upečatljivim cvjetnim printom ukrašenim šljokicama.

  • +13
Anna Wintour i Bee Shaffer na crvenom tepihu Tony Awardsa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Efektna haljina s potpisom modne kuće Prada u prvi plan je stavila istesanu liniju 68-godišnje urednice bez koje modni svijet nikada više ne bi bio isti. Wintour je na dodjelu nagrada stigla u pratnji svoje kćeri Bee Shaffer koja će u srpnju stati pred oltar i postati supruga Francesca Carrozzinija, sina bivše urednice talijanskog Voguea, France Sozzani. Nagađa se kako je upravo ovo vjenčanje rok koji je slavnoj urednici dan da odstupi s dosadašnje funkcije i objavi kako odlazi u mirovinu.

Bee je odabrala trobojnu haljinu cvjetnog printa koja se prelijeva iz bijele u ružičastu te u crvenu boju, a riječ je haljini koju potpisuje modna kuća Alexander McQueen. Za razliku od svoje mame, koja je uz haljinu nosila omiljene nude sandale kojima je vjerna od 1994. godine kada ih je posebno za nju dizajnirao Manolo Blahnik, Bee je stajling upotpunila jednostavnim zlatnim sandalama na petu.

  • +26
Poznate dame na dodjeli nagrada Tony Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia