KOBNI ŠLIC

Justin kopirao Jacksonove plesne korake

14.03.2011 u 11:27

Bionic
Reading

Sedamnaestogodišnji Justin Bieber izazvao je neviđenu histeriju prije nastupa u Liverpoolu gdje je ispred njegovog hotela morala intervenirati policija da ga zaštiti od tisuća okupljenih obožavateljica

Ulaznice za taj Justinov koncert u sklopu europskog dijela turneje Never Say Never bile su, naravno, razgrabljene, a on je, trenutačno najtraženija teen zvijezda, priredio nezaboravan show za svoje fanove.

Mladi pjevač koji kaže kako je njegov najveći uzor Michael Jackson na pozornici je nekoliko puta tijekom nastupa tipično jacksonovski dodirnuo međunožje.

No čini se da je Biebs ponovno napravio isti gaf kao na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja! Naime, na fotografijama s koncerta u Liverpoolu jasno se vidi da je opet zaboravio zakopčati šlic.

Justin opet zaboravio na šlic

Inače, film Justina Biebera 'Never Say Never 3D' u domaća kina stiže 17. ožujka.

Iz Blitz filma su poručili da je pretprodaja karata već počela. Karte se mogu kupiti na blagajnama multipleksa CineStar (Zagreb, Novi Zag­reb, Rijeka, Split, Zadar, Šibenik) ili online pomoću CineStar Stars Club kartice. 

Justin Bieber: Never Say Never istinita je priča o Justinovom uzdizanju od ulič­nog izvođača u malom gradu Stratfordu (Ontario) do internet fenomena i svjetske superzvijezde, što sve kuluminira nevjerojatnim rasprodanim koncertom u legendarnom Madison Square Gardenu u 3-D. Riječ je o glazbenom dokumentarcu koji prati njegov život i karijeru, snimanom u tri dimenzije.

Usporedo s filmom, Justin je izdao i istoimeni album remiksova koji je u Hrvatsku stigao 25. veljače.

Sve novosti vezane uz film 'Justin Bieber: Never Say Never', koje uključuju nagradne igre i posebna iznenađenja pratite na stranici multipleksa CineStar na Facebooku.