NOVA KAMPANJA

Justin Bieber na plakatima 'Prijatelja životinja'!

28.07.2011 u 10:31

Bionic
Reading

Usprkos svom gustom rasporedu, megauspješni Kanađanin Justin Bieber našao je vremena da za PETA-u snimi plakat s kojeg poziva na udomljavanje životinja. Mlada pjevačka zvijezda poručuje: 'Ne kupujte - udomite napuštenu životinju'

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji između Prijatelja životinja i PETA-e, svjetska teen atrakcija, sedamnaestogodišnji pjevač Justin Bieber pojavit će se na plakatima 'Životinje vam mogu izmamiti osmijeh' i u Hrvatskoj!

Justin želi da se zna kako svaka kupnja životinje oduzima dom psu koji u skloništu željno očekuje obitelj koja bi ga prigrlila.

'Zbilja je važno da ljudi udomljuju životinje. Ja stvarno želim potaknuti sve na odlazak do skloništa za životinje ili negdje drugdje gdje možete dobiti psa koji je napušten ili iz nekog drugog razloga nema dom', smatra Biebs

Osim oduzimanja šanse za novim životom napuštenom psu ili mački, kupnja životinje podržava nehumane uvjete u kojima se životinje za uzgoj drže, a ne treba zaboraviti ni da životinje nisu artikli i da ne bi trebale biti predmetom trgovine.

Stoga, ako razmišljate o nabavci životinje, poslušajte Justina i pružite napuštenoj životinji šansu za novi život!

Detaljnije o akciji pogledajte OVDJE.