SAGA JELENA

Justin Bieber i Selena Gomez su opet zajedno

18.06.2014 u 10:49

Bionic
Reading

Prvo je na Instagramu osvanula njihova zajednička fotografija potpisana s 'Naša ljubav je bezuvjetna' i glasine su krenule. Slika je uklonjena, glasine su utišale, a onda su zajedno tulumarili na proslavi rođendana prijatelja Alfreda Floresa. Nakon što ju je provozao na motociklu ulicama Los Angelesa, sumnja li još itko u rasplamsavanje romanse između Justina i Selene?

Za svjedoka spomenute vožnje na mototriciklu Can-Am Spyder sumnje nema. Dan su proveli vozeći se Sunset Boulevardom. Selena je sjedila iza pridržavajući se cijelo vrijeme za Justina koji je vozio i pritom bio nevjerojatno sladak. Izgledali su potpuno sretni i zaljubljeni.

Međutim Justinov prijatelj na to odmahuje rukom i podsjeća da njihovi 'jesmo - nismo' ciklusi traju već tri godine. Trenutno su u fazi romanse za koju ne vjeruje da će dugo potrajati.

'Uvijek ista priča. Svaki drugi tjedan, svake godine... Sada su opet zajedno, sljedeći tjedan neće biti. Jedino što se ne mijenja kod njih je to da nikad ne prestaju pričati. Čak i kad ih ne viđate zajedno, to se nikada ne mijenja. Svađaju se, uzmu predah, opet budu skupa...', pojašnjava Justinov prijatelj.

Posljednju zabilježenu fazu romanse par je prošao u ožujku. Trajala je nekoliko tjedana, a prekinuta je zbog navodne Selenine ljubomore na Justinovo prijateljstvo sa 16-godišnjom reality zvijezdom Kylie Jenner.