DUGA SUKNJA

Julia Roberts pokleknula pred hit komadom sezone, a zna i kako ga nositi

30.09.2022 u 10:58

Bionic
Reading

Uz brojne zvijezde, dodjelu nagrada Clonneyjeve humanitarne zaklade nije željela propustiti ni njegova glumačka kolegica i bliska prijateljica Julia Roberts

Roberts i Clooney ovih dana promoviraju svoj novi zajednički film, romantičnu komediju 'Karta za raj', u kojoj igraju rastavljeni bračni par koji pokušava odgovoriti svoju kćer od vjenčanja. Od 2001. godine i filma 'Oceanovih jedanaest', poznati oskarovci često se druže privatno, a podršku slavnom prijatelju Roberts je iskazala dolaskom na gala događanje u organizaciji njegove humanitarne zaklade.

  • +2
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: John Angelillo / UPI / Profimedia

Holivudska miljenica posljednjih godina ne krije naklonost komadima inspiriranim muškim ormarom, a na crvenom tepihu u New Yorku pozornost je ovoga puta plijenila u crnom kompletu s color block detaljem.

Stvoren od sakoa i trendovske duge suknje, odabrani komplet nosila je uz odgovarajuću košulju, a riječ je o kreaciji iz pre-fall kolekcije s potpisom britanskog Burberryja.

Poznati brend ovih je dana predstavio novu kolekciju u Londonu, ujedno posljednju s potpisom Riccarda Tiscija. Na čelu modne kuće, talijanskog dizajnera nakon petogodišnjeg mandata zamijenit će Britanac Daniel Lee, donedavni kreativni direktor talijanske Bottege Venete.

  • +11
Bottega Veneta jesen/zima 2022. Izvor: Profimedia / Autor: Pixelformula / Sipa Press / Profimedia