HIT BOJA LJETA

Za svačiji ukus i džep: Pronašli smo najljepše komade u najpoželjnijoj ljetnoj boji

22.07.2018 u 12:48

Bionic
Reading

Prva dama Amerike Melania Trump te vojvotkinje Kate Middleton i Meghan Markle samo su neke od slavnih dama koje u ljetnim mjesecima nisu odoljele zovu žute boje koja uvjerljivo dominira ljetnom sezonom

Vedra boja koja savršeno parira visokim temperaturama svoj trendovski status i ove sezone nastavlja graditi i potvrđivati. Osim što predstavlja idealnu boju u ljetnim mjesecima, žuta posjeduje moć da vas istakne u mnoštvu i učini da nikako ne prođete nezapaženo.

Kao što priliči visokim temperaturama, trendovske siluete haljina i ove ljetne sezone modni su must have, a u žutoj verziji posebno su primamljive, što dokazuju i slavne dame koje večernje i casual kombinacije grade upravo oko njih.

  • +8
Melania Trump, Meghan Markle i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako žuta boja slovi za veselu i vedru, njoj mnogo ljudi nije previše sklono, osobito kad je riječ o odjeći. Ako ste dovoljno hrabri, poput Victorije Beckham ili latino zavodnice Jennifer Lopez, pojavljivanje u žutom od glave do pete ne bi vam trebao predstavljati problem. Ipak, kao najsigurnije eksperimentiranje ovom veselom i vedrom bojom pokazat će se to da se odlučite za određeni detalj, poput torbice, nakita ili sandala.

  • +12
Slavne dame u žutim kreacijama Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Poput većine boja, i žuta varira u tonovima, stoga je poželjno odabrati onu nijansu koja vam najbolje odgovara, a odabir je najbolje donijeti na osnovi boje puti. Jarke varijante žute odlično će pristajati tamnoputima dok će tamnije, zagasite verzije bolje izgledati na pripadnicama svijetle puti.

  • +2
Slavne dame u žutim kreacijama Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Da je uistinu riječ o hit boji sezone, potvrđuje i aktualna ponuda u trgovinama. Renomirana dizajnerska imena i high street brendovi osigurali su da ove sezone, osim popularnih modela haljina, u efektnoj žutoj boji pronađete gotovo sve odjevne komade, kao i obuću poput natikača i sandala.

  • +52
'Žuta' ponuda u trgovinama Izvor: Promo fotografije / Autor: promo