FASHION GURU:

Nakon groznog minjaka i najlonki, ministrica Žalac popravila dojam u žuto-crnoj kombinaciji

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 27.07.2018 12:55
  • Objavljeno 27.07.2018 u 10:07
Ministrica Gabrijela Žalac

Ministrica Gabrijela Žalac

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Nedavni modni odabiri ministrice regionalnog razvoja i fondova EU-a Gabrijele Žalac zaintrigirali su i našeg dežurnog modnog kritičara Fashion Gurua te nije odolio prokomentirati njezine stajlinge

Još jedna političarka koja misli da je Markov trg modna pista... Nakon što je osvanula u Vinkovcima u minjaku koji bi si teško dopustila i Claudia Schiffer, a da ne spominjem najlonke, ovaj put odlučila se za maksi suknju.

Ministrica Gabrijela Žalac u žuto-crnom

Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Zicer kombinacija žute i crne definitivno je bolja od te mini haljine koju može nositi kad ide s curkama na piće u grad, ako se već želi pokazivati. Vidimo da za svaku priliku, tj. svaki sako ili cipele prati torba u istoj nijansi. Kupuje li torbu pa sako ili obrnuto?

  • +5
  • +2

Gabrijela Žalac na sjednici Savjeta za Slavoniju u Vinkovcima

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Nakon što smo vidjeli hrpu političarki koje Markov trg koriste za promociju svojih modnih ostvarenja došao sam do zaključka: sve bi one htjele biti Kolinda, a Kolinda bi htjela biti…

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.