SLAVNA INSPIRACIJA

Još ne znate kakvu frizuru odabrati za doček Nove godine? Možda vas ove ideje uspiju nadahnuti

31.12.2019 u 06:35

Bionic
Reading

Bez obzira voljeli ili mrzili doček Nove godine, postoji jedna stvar oko koje će se svi složiti, a to je da nam upravo ulazak u novu kalendarsku godinu predstavlja sjajan izgovor da se posebno sredimo i veću pozornost posvetimo frizuri

Ako se još uvijek nalazite u potrazi za idealnom frizurom u povodu svečanog dočeka Nove godine, donosimo vam pregršt ideja koje su naišle na zeleno svjetlo kod it djevojaka današnjice.

Frizura postignuta rajfom

Zahvaljujući modnoj kući Prada, rajf kao ukras za kosu obilježio je protekle modne mjesece, a da će biti izvrstan odabir i za 'najluđu noć u godini', potvrđuje primjer glumice i kćeri slavne Ume Thurman, Maye Hawke.

Uvrnuti konjski rep

Ako ste u žurbi, a želite da izgledate moderno i šik, pokušajte s ovom super jednostavnom frizurom.

Osigurajte visoki konjski rep gumicom na uobičajen način, a zatim četkom zagladite bočne pramenove kose. Uzmite dovoljno debeli pramen kose od svezanog repa i zatim ga omotajte oko njega. Osigurajte ga ukosnicama i dobro učvrstite sprejem kako bi postignuta frizura izdržala do sitnih jutarnjih sati.

Glamurozni valovi

Upečatljiva, valovita frizura inspirirana 80-ima odlično će se sljubiti s koktel haljinom ili odijelom, kao što potvrđuje primjer australske ljepotice Margot Robbie. Frizerski stilisti savjetuju da se za ovakvu frizuru poigrate pjenom i figarom.

Frizura u znaku šljokica

Kosa ukrašena presijavajućim šljokicama praktički je stvorena za novogodišnji doček, a sve što će vam za ovu frizuru biti potrebno je glitter sprej, uz malo mašte.

Ukrasi za kosu govore više od riječi

Poput rajfova za kosu, upečatljive ukosnice i najobičniju frizuru učinit će posebnijom, a samim time prikladnom za novogodišnju proslavu.

Frizura u znaku mašne

Gotovo da ne postoji frizura koja je više romantična od šinjon punđe ukrašene baršunastom vrpcom svezanom u mašnu.

Frizura s otkačenim bočnim dijelom

Osigurajte bočni dio pramenova mnoštvom ukosnica i dodajte im ringove za pletenice za posebnu novogodišnju frizuru.

Ukrašena punđa

Ponekad najmanji detalj može učiniti veliku razliku kada je riječ o frizuri. U klasičnu punđu umetnite detalj lanca ili tanke vrpce za jedinstven izgled.

Nemarna punđa ili konjski rep

Ako za novogodišnju proslavu poželite imati frizuru koja ne izgleda kao da ste proveli sate pred ogledalom, ovaj dojam ćete postići s nekoliko izbačenih slojeva prednjih pramenova iz punđe ili konjskog repa.

Valoviti konjski rep

Visoki konjski rep jedna je od frizura koje će dobro izgledati bez prevelikog truda, a za posebniji dojam uvijte pramenove.