SJAJNO JOJ PRISTAJE

Još jedno fenomenalno izdanje Tatjane Dragović: Ova izazovna haljina zaista ne trpi donje rublje

04.03.2022 u 11:31

Bionic
Reading

Naša nekadašnja manekenka Tatjana Dragović u svakoj je prilici pomno dotjerana, a odjećom zna naglasiti svoju fenomenalnu figuru. Ni ovoga puta nije razočarala odabirom ženstvene, ali i izazovne haljine

'Wow', 'A što reći nego da goriš', 'Ma bombetina', 'Top ljepotica', 'Kak' lijepa teta', redom su komentirali Tatjanini fanovi i dobro poznati Hrvati Jelena Rozga, Anita Dujić i Matija Dedić najnoviju objavu na Instagramu.

Fotografija koja zaista zaustavlja sve koji listaju popularnu društvenu mrežu rijetko je kome mogla promaknuti, a sve zbog jednog detalja.

Bivši model i manekenka za večeru s prijateljima opredijelila se za vrlo ženstvenu haljinu koja ističe njezine atribute, a duboki prorez na bočnoj i leđnoj strani kreacije zamalo je otkrio previše.

Otkrila je time Tatjana da ova haljina zaista ne trpi donje rublje, ali i da ona s time nema problema, već je ponosno i puna samopouzdanja pozirala pred objektivom.

Nije ovo prvi put da atraktivna, vitka i visoka Dragović bira izazovne haljine. Nedavno se na jednom javnom događaju prošetala u još oskudnijoj varijanti, haljini s potpisom Petera Dundasa, norveškog dizajnera čije zavodljive komade obožavaju zvijezde svjetskog kalibra poput Hailey Bieber, Lady Gage i Rihanne.