uz najbolje profesore

Još jedna dobra vijest iz MAXtv-a: Gradivo iz matematike lakše će se svladati uz Instrukcije.tv, koje su dostupne svim korisnicima bez dodatne naknade

19.03.2020 u 10:43

Bionic
Reading

Za sve koji muku muče s matematičkim zadacima, ali i za one koji žele unaprijediti svoje znanje iz matematike i pripremiti se za upis u srednje škole ili na fakultete, tu su Instukcije.tv koje možete pronaći u svom MAXtv izborniku i koristiti bez dodatne naknade

Koliko lako će ići svladavanje gradiva na daljinu, odnosno od kuće, pokazat će vrijeme, no jedno je sigurno - mnogima će najviše muke zadavati prirodni predmeti, posebno matematika. Komplicirani zadaci i sve složenije gradivo brojne će učenike frustrirati, a privatne instrukcije zbog mjera socijalnog distanciranja u ovom razdoblju nikako ne dolaze u obzir. No za sve korisnike MAXtv usluge postoji jednostavno rješenje - Instrukcije.tv koje su sad dostupne bez dodatne naknade.

Hrvatski Telekom nudi uslugu Instrukcije.tv koja učenicima putem video instrukcija na MAXtv-u i MAXtv To Go pomaže u savladavanju gradiva iz matematike za osnovnu i srednju školu. Sve video instrukcije su napravljene po programu školskog kurikuluma.

Uz instrukcije.tv učenici petih razreda pa sve do kraja srednje škole nesmetano mogu u bilo kojem trenutku pratiti nastavno gradivo, utvrditi ili steći dodatno znanje iz matematike u svrhu priprema za natjecanja, upise u srednje škole, fakultet ili slično. Video instrukcije za pojedinačnu lekciju traje od 50 do 60 minuta, a mogu se pregledavati neograničeni broj puta.

Sadržaj su osmislili i predstavljaju ga ponajbolji profesori matematike. Na čelu programa za osnovnu školu je najomiljeniji online profesor - Toni Milun, pionir u Hrvatskoj na području prenošenja znanja putem novih medije

U Instrukcijama profesori objašnjavaju gradivo za svaku lekciju, a uz dodatne video instrukcije učenici imaju mnoštvo zabavnih primjera rješavanja zadataka za svaku pojedinačnu lekciju.

Uz Instrukcije.tv svaki školarac može uvježbati i naučiti kako rješavati lakše ili teže zadatke iz matematike za svaki razred, instrukcije su dostupne svima bez ikakve dodatne naknade u MAXtv Videoteci i putem MAXtv To Go usluge.

U sklopu videopaketa Instrukcije.tv na MAXtv-u su dodani i video prilozi dosadašnjih lekcija Škole za život – nastava na daljinu. Danas već možete pronaći lekcije od 16., 17. i 18. ožujka, s tim da će se svaki dan dodavati lekcije od prethodnog dana, dakle s jednim danom odgode.

[Kako koristiti?] Snimalica - Škola za život Izvor: Društvene mreže / Autor: HT

Kriza izazvana širenjem koronavirusa utječe na sve sfere našeg društva, a kako bi svojim korisnicima barem djelomično olakšao ovo razdoblje puno izazova, Hrvatski Telekom će svim korisnicima MAXtv usluge do 1. travnja omogućiti korištenje određenih sadržaja i usluga - bez dodatne naknade. Tako svi korisnici u produljenom promo periodu do 1. travnja mogu pratiti nove pakete RTL, RTL Premium i Nova koji donose programe u HD rezoluciji i nude dodatne usluge, različite TV sadržaje na zahtjev te nove kanale, poput RTL Adria. Uz uključenu Snimalicu programe mogu gledati čak 7 dana unazad.

Iako su sva veća sportska događanja otkazana korisnici se uz MAX Arena paket mogu prisjetiti najzanimljivijih utakmica i sportskih događaja. Svim korisnicima bit će uključena Snimalica na programima HRT-a kako bi lakše mogli pratiti školski program i vijesti.

Još pogodnosti iz HT-a

Osim toga valja napomenuti kako HT je od ponedjeljka, 16. ožujka, svim svojim korisnicima na pretplatu ili bonove, odnosno učenicima koji se koriste programom Škola za život omogućio besplatan pristup dok se nastava bude održavala na daljinu.

Dodatno, svim privatnim pretplatnicima na raspolaganju će biti 15 besplatnih gigabajta prometa u narednih 30 dana, dok će korisnici na bonove imati 2 gigabajta na raspolaganju besplatno. Kako bi se mogli prilagoditi trenutnoj situaciji, Hrvatski Telekom je već jučer poslovnim korisnicima omogućio dodatnih 50 gigabajta prometa, koje mogu koristiti u sedam dana, u svrhu olakšanja udaljenog poslovanja i rada od kuće. Nakon toga, svi poslovni korisnici će u narednih 30 dana dobiti još dodatnih 15 gigabajta prometa. Oni poslovni korisnici koji već koriste Flat poslovnu tarifu, na besplatno korištenje dobili su MAXtv To Go uslugu.